MSI GE76 Raider sistem ısınıyor

CPTmacmillan

Centipat
Yer
İzmir buca
Beyler MSI GE76 Raider aldım. Yaklaşık 10 gün oldu ve ısınması çok yüksek. Bir de bu laptop kaç sene idare eder? Pek bilmiyorum Masaüstü toplasaydın demeyin sürekli başka yerlere gidip geliyorum ve oyun da oynuyorum. 3080 16 GB i7 10870h olanı var elimde. Bilgisi olan varsa bir de CoD Remastered açtım tüm ayarları en yükseğe alınca 20 GB ekran kartı kullanımı oldu ve kastı.

İfadeler: T21
Her şey bitti şimdi derece tahmin edicez.

@BERWAR 96 dereceyi gördü CPU ekran kartı ise sorunsuz işlemci çok ısınıyor.

Keşke bir de sıcaklık değerlerini yazsaydın.

Cooler booster açıkken 88-90 civarı. CPU, GPU ise birkaç derece düşük 84-86 civarı ama CPU bir ara 95-96'ya çıktı.

Her şey bitti şimdi derece tahmin edeceğiz.

Cooler booster açıkken 88-90 civarı. CPU,
GPU ise birkaç derece düşük 84-86 civarı ama CPU bir ara 95-96'ya çıktı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Değerler intele göre normal.

Değerler Intel'e göre normal.

Teşekkür ederim ama donanımsal olarak normal olsa da bir süre sonra oyun oynadıktan dıyelim 3 4 saat oyun oynadıktan sonra parmaklarım klavyede rahatsız edici bir sıcaklık ile karşılaşıyor. Bir soğutucu falan var mı işe yarayacak öneriniz? Şimdiden teşekkürler, bir de bu laptop kaç sene idare eder oyun için?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam klavye konusunu isterseniz teknik desteğe sorun çok fazla ise. Laptop ne kadar sene götürür pek bilmem ama sistem bayağı bir sure üzmez gibi duruyor.

Bu kadar yüksek bütçede bu derecelerde çalışması oldukça can sıkıcı. Undervolt ya da soğutucu kullanın bence hocam. Ben olsam 96 dereceyi kabullenmezdim. Max. sıcaklık 100 diye de oralarda gezinmesini kabul etmemek gerek. @erengore Hocam bu sıcaklıklar adam edilebilir mi bu işlemciyle ? @Radeon RX 5500M Hocam 30-40k para verip 96 derece işlemciye normal demek doğru mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…