MSI GE78HX laptopa 4K monitor takılırsa kullanılır mı?

Kerohn

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4070 İ9 14900HX 32GB RAM 1TB M2 SSD 2.5K 240HZ
LENOVO LEGİON PRO5
Merhaba, almayi dusunduğum bir laptop var, MSI GE78HX. Bu PC'nin ekranı 2K ama ben 4K monitor ile kullanmak istiyorum. Eğer 4K takarsam 4K kullanabilir miyim?

Merhaba almayi dusunduğum bir laptop var, MSI GE78HX bu PC'nin ekranı 2.5k ama ben 4K monitor ile kullanmak istiyorum. Eğer 4K takarsam 4K kullanabilir miyim?
Oyun içinden ölceklendirmeyi 4k yaparsan kullanırsın. Bu arada madem monitör de alacaksın neden laptop alıyorsun ki?

Normalde kasa alacaktım fakat üniversitede beni çok zorlar.

Beni en çok düşündüren şey de mesela bu laptop RTX 4090 12 GB ama kasa toplarsam 24 GB oluyor. Performans düşüyor ama daha az guc harcıyor. Simdi 4090'li bir kasa 1200WATT PSU istiyor diye biliyorum takarsam şalter atar herhalde.

Yok hocam normal bir prize takabilirsiniz. Ben 700W PSU kullanıyorum. Bildiğimiz telefon falan şarj etmek için kullanılan ev prizlerine takıyorum. Sorun çıkartmaz. Bölgenizde elektrikle ilgili bir sorun mu var?

Merhaba, almayi dusunduğum bir laptop var, MSI GE78HX. Bu PC'nin ekranı 2K ama ben 4K monitor ile kullanmak istiyorum. Eğer 4K takarsam 4K kullanabilir miyim?
Laptopun HDMI çıkışına bağlı, destekliyorsa kullanabilirsin.

4k 120hz monitör ile kullanabilirsin ama alacağın monitörün HDMI 2.1 çıkışı olması da şart.

Yok hocam normal bir prize takabilirsiniz. Ben 700W PSU kullanıyorum. Bildiğimiz telefon falan şarj etmek için kullanılan ev prizlerine takıyorum. Sorun çıkartmaz. Bölgenizde elektrikle ilgili bir sorun mu var?

Elektrikle ilgili bir sorun yok peki faturanıza çok bir şey yansıdı mı?

Elektrikle ilgili bir sorun yok peki faturanıza çok bir şey yansıdı mı?

Elektrikle ilgili bir sorun yoksa çalışır. Elektrik faturasına cihazı her gun uzun sure kullanırsan %15-25 civarı yansır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…