MSI GeForce 1650 Ti alınır mı?

Shappire mi önerirsin Radeon mu

8gb ram var zaten.

Shappire mi önerirsin Radeon mu

8gb ram var zaten.
2x8 GB yani 16 GB RAM, çift kanal dediğimiz şekilde çalışacak ve performansını gözle görülür biçimde arttıracaktır. Ayrıca günümüz için 8 GB RAM yeterli olmuyor. Boşta bile bu RAM yarısına kadar kullanılıyor. Kart önerim ise Sapphire olacaktır.

Aslında bende 1660 Super kullanıyor ekran kartı biraz da ne oynayacağını bağlı bir seçim. Ben PC PUBG, Valorant, ETS 2 gibi oyunlar oynuyorum ve gayet güzel bir seykilde Valorant'a 200 FPS alabiliyorum snn kararın 1650 ile pek fark yok. Biliyorum ama 1660 Ti alırsan daha iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
4500 TL bütçeyle 1660 Ti bulamaz. İkinci el olur sadece. Ama ikinci elde 3060 rakibi RX 6600 aynı fiyatlara bulunabiliyor. Kısacası bu bütçede 1660 Ti alınmaz.

Anladım.Benim VX PLUS 500 güç kaynağım var bu kartı sorunsuz bir şekilde çalıştırabilir mi ?

Peki ram olarak ne önerirsiniz?

Ekran kartının özelliklerine baktım kart pci-e 4.0 destekliyor benim anakart pci-e 3.0 bi sıkıntı olur mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…