MSI GeForce GTX 1050 Ti Gaming X 4G 1.187 TL'ye alınır mı?

Cevaplar için teşekkür ederim.
Gönül ister ki en iyisini alayımda, her şey bütçe meselesi, doğrusunu söylemek gerekirse MSI B450 Tomahawk ana kart, reyzen 7 3700X, 480GB Samsung SSD, 2 ayrı 1TB WD HDD ve 2*8 RAM ile sistemi oluşturdum her şeyi topladım ama ekran kartını alamadım. Bir arkadaştan emanet 2 GB ASUS ekran kartı taktım.
Bu kartı öneri üzerine takibe almıştım, fiyatı düşük görünce sizlerin de fikrini almak istedim. Bir konuda tekrar fikrinizi almak isterim, GTX 1050 kartı en düşük kabul edersek ucuzdan pahalıya doğru (3000TL geçmesin )nasıl bir sıralı birkaç kart önerirsiniz.( örneğin en kötü bunu alırım, biraz daha param olsa bunu alırım gibi)
Teşekkür ederim.

Gönül ister ki en iyisini alayımda, her şey bütçe meselesi, doğrusunu söylemek gerekirse MSI B450 Tomahawk anakart, reyzen 7 3700X, 480GB Samsung SSD, 2 ayrı 1TB WD HDD ve 2*8 RAM ile sistemi oluşturdum her şeyi topladım ama ekran kartını alamadım. Bir arkadaştan emanet 2 GB ASUS ekran kartı taktım.
Bu kartı öneri üzerine takibe almıştım, fiyatı düşük görünce sizlerin de fikrini almak istedim. Bir konuda tekrar fikrinizi almak isterim, GTX 1050 kartı en düşük kabul edersek ucuzdan pahalıya doğru (3000TL geçmesin )nasıl bir sıralı birkaç kart önerirsiniz.( örneğin en kötü bunu alırım, biraz daha param olsa bunu alırım gibi)
Teşekkür ederim.

Ekran kartı ilk bakacağınız şey olmalıydı. RTX 2060 olabilir. 7 3700X'e 2070 Super gibi bir kart yakışırdı ama RTX2060 takabilirsiniz. Anakart da düşük geldi bana. B550 alsaydınız keşke. R7 3700X'e 1050 öneren arkadaşla tanışmak isterim :D

Bu malzeme toplama süreci 1 seneyi buldu MSI b 450 Tomahawk 650 TL Vatan'dan almıştım. O zamanlar Max serisi yoktu, BIOS'u servisinde upgrade yaptırmıştım. Bir de render amaçlı kullanacağım için olabilir en düşük seviyeyi tercih edeceğim.

Bu malzeme toplama süreci 1 seneyi buldu MSI b 450 Tomahawk 650 TL Vatan'dan almıştım. O zamanlar Max serisi yoktu, BIOS'u servisinde upgrade yaptırmıştım.

Peki, bütçeyi sonuna kadar zorlayıp 3000-3100 liraya RTX 2060 alabilirsiniz. 5600XT'de bir seçenek ama driver problemleriyle uğraşmanızı istemiyorum.

Gönül ister ki en iyisini alayımda, her şey bütçe meselesi, doğrusunu söylemek gerekirse MSI B450 Tomahawk ana kart, reyzen 7 3700X, 480GB Samsung SSD, 2 ayrı 1TB WD HDD ve 2*8 RAM ile sistemi oluşturdum her şeyi topladım ama ekran kartını alamadım. Bir arkadaştan emanet 2 GB ASUS ekran kartı taktım.
Teşekkür ederim.
O bütçede RTX 3000 serisini ve RX 6000 serisini bekelyebilirsin.

Bu malzeme toplama süreci 1 seneyi buldu MSI b 450 Tomahawk 650 TL Vatan'dan almıştım. O zamanlar Max serisi yoktu, BIOS'u servisinde upgrade yaptırmıştım. Bir de render amaçlı kullanacağım için olabilir en düşük seviyeyi tercih edeceğim.

1650 Super. Sisteminiz dengesiz olmasın diye RTX2060 önermiştim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı