MSI GeForce GTX 1050 Ti ile i5-3570K darboğaz yapar mı?

NonStopRocKeR

Hectopat
sistem bilgileri.
ASUS H61 anakart.
i5 3570K işlemci.
GeForce GTX 1050 Ti 4 GB.
8 GB RAM 1600MHz.
600 + 80 pluss Power Supply. (Rampage + Everest)
SSD + HDD.
İşletim sistemi: Windows 10 Single Language.

oynanan oyunlar

GTA V.
LoL.
CS:GO.
Valorant.
PUBG offıcal.
Vs. bu tarz oyunlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yapmaz.

1050Ti sıfır mı alınacak? Öyleyse önermem. Fiyatını gram hak etmiyor. RX 570 öneririm.
Çok doğru sıfır parasını artık haketmiyor. RX570 olabilir ama Rampage ve Everest PSU asla tavsiye etmem diğer arkadaşlarda katılıyordur PSU olayına.

Yapmaz.

1050Ti sıfır mı alınacak? Öyleyse önermem. Fiyatını gram hak etmiyor. RX 570 öneririm.

Evet sıfır alındı 1 gün oluyor o ekran kartını da aldım kullandım 1 2 gün ama haddiden fazla cok ısınıyor ve AMD'lere oldum olası sıcak bakmıyorum bakmama nedenin ise performance olarak değil takıntılık diyelim 40 50 60 fps düşük olsun Nvida olsun. şuan takılı sistemde bu sistem için rx 470 480 ve ya 5070 580 cok ağır kaçıyor zaten onlarla şuan da yapacaklarımı bu ekran kartı ile de hayli ce yapıyorum. teşekkürler yorumun için bu arada..
Çok doğru sıfır parasını artık haketmiyor. RX570 olabilir ama Rampage ve Everest PSU asla tavsiye etmem diğer arkadaşlarda katılıyordur PSU olayına.

evet zaten şuanda tüm denenmeler yapıldı tüm parçalar üzerinden programlarla yazılımlarla tek tek bakıldı bir sorun yok parcalarda. 1'li ve 2'li kombinasyonlarla parca denenmeleri de yapıldı sorun hala düzelmedi. geriye tek denenmeyen PSU kalıyor onuda yarın değiştiricem ve öyle denicem bakalım düzelicekmi. Çoğu kişi PSU'dan kurtul dedi ve bende yarın uygulucam Allah'ın izni ile o aradada cözülür insallah problemim 2 aydır kimse cözemedi geriye tek bir PSU değişim olayı kaldı.

Evet sıfır alındı 1 gün oluyor o ekran kartını da aldım kullandım 1 2 gün ama haddiden fazla cok ısınıyor ve AMD'lere oldum olası sıcak bakmıyorum bakmama nedenin ise performance olarak değil takıntılık diyelim 40 50 60 fps düşük olsun Nvida olsun. şuan takılı sistemde bu sistem için rx 470 480 ve ya 5070 580 cok ağır kaçıyor zaten onlarla şuan da yapacaklarımı bu ekran kartı ile de hayli ce yapıyorum. teşekkürler yorumun için bu arada..
Isınma nedeni seçtiğiniz model markadan dolayıdır. AMD ısınıyor sadece palavra inanmayın bunlara diyorlar işlemcileri çok ısınıyor. Benim Amd Ryzen 5 2600 var. En fazla 67 derece gördüm stok soğutucu ile arkadaşımda var ekran kartı RX 580 en fazla 72 derece gördü inanmayın böyle şeylere.

@Caner Uncu haklı. Ayrıca o PSU C4 haberiniz olsun.
Tamamdır gereği yapılıcak merak etme.. :)
Isınma nedeni seçtiğiniz model markadan dolayıdır. AMD ısınıyor sadece palavra inanmayın bunlara diyorlar işlemcileri çok ısınıyor. Benim Amd Ryzen 5 2600 var. En fazla 67 derece gördüm stok soğutucu ile arkadaşımda var ekran kartı RX 580 en fazla 72 derece gördü inanmayın böyle şeylere.

Radeon AMD Sapphire 8 gb nitro + pluss aldım 2.100 tl ye 85 dereceleri gördüm.
Radeon AMD 4gb RX 570 denedim oda aynıydı hemen hemen
.... AMD rx 580 8 gb'da denedim oda aynıydı hemen hemen..

tamam katılıuyorum AMD oyun ve oyun performansı acısından her zaman cok daha iyidir. yıllardır bilinen bir gerçek ama insan bir kere alısınca baska bir şey kullanamıyor. o nedenle kafam attı gtx 1050 2gb'dan 1050ti 4gb'a geçtim. sıfır aldım suan o takılı 60ı gecmiyor ısı olarak performans olarakta hiç bir fark yok hissel olarak şuan cok memnunum teşekkürler ama öneriler ve tavsiyelerin için..

Problem ne? Yazmamışsın.

2 Forum üzerindende takip ediyorum ama henüz %100 cözümle gelen olmadı bu link sana yardımcı olur sorunumu en detayına kadar anlattım. hayal gücü kullanırsan beni çok rahat anlayacağını düşünüyorum..

Tamamdır gereği yapılıcak merak etme.. :)

Radeon AMD Sapphire 8 gb nitro + pluss aldım 2.100 tl ye 85 dereceleri gördüm.
Radeon AMD 4gb RX 570 denedim oda aynıydı hemen hemen
.... AMD rx 580 8 gb'da denedim oda aynıydı hemen hemen..

tamam katılıuyorum AMD oyun ve oyun performansı acısından her zaman cok daha iyidir. yıllardır bilinen bir gerçek ama insan bir kere alısınca baska bir şey kullanamıyor. o nedenle kafam attı gtx 1050 2gb'dan 1050ti 4gb'a geçtim. sıfır aldım suan o takılı 60ı gecmiyor ısı olarak performans olarakta hiç bir fark yok hissel olarak şuan cok memnunum teşekkürler ama öneriler ve tavsiyelerin için..
Fikrinize saygı duyuyorum. Hayırlı olsun o zaman darboğaz olmaz gibi ama olursa küçük bir OC işinizi görür.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı