MSI GeForce GTX 1650 GAMING X 4G
Arkadaş almayı düşünüyor, soğutması falan iyi midir? Alınır mı? MSI güvendiğim bir firma fakat sormak istedim. Testlerde iyi görünüyordu.
Arkadaş almayı düşünüyor, soğutması falan iyi midir? Alınır mı? MSI güvendiğim bir firma fakat sormak istedim. Testlerde iyi görünüyordu.
Bu modelin soğutması oldukça yeterli. Kasa hava akışı ne derece kötü onu bilemem. İçi yanıyor mu? İyi bir egzoz fan varsa önünün kapalı olması bu kart için pek sıkıntı çıkarmayabilir.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
www.teknobiyotik.com
1650 Super modelini almaya çalışmalı, 100 TL daha ucuz. 1650 Super çok daha iyi bir kart.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...