MSI GeForce GTX 1660 Ti sistemde mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

FL1KenS

Femtopat
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://drive.google.com/drive/folders/1erBK469sGDY90HUqyhGE5enurvg-12my?usp=sharing
RAM
Gskill 16 GB DDR4 Ram 2x8 3200Mhz
SSD veya HDD modeli
Kingston 500 GB M2
Ekran kartı
MSI Geforce GTX 1660 Ti Ventus Xx OC
Anakart
MSI B450M Pro-M2 Max
İşlemci
Ryzen 5 2600 6 Çekirdek 3.4Ghz
Merhaba yaklaşık 4 gündür durmadan mavi ekran hatası alıyorum ve her yediğim mavi ekran dahada değişik bir hata koduyla karşıma çıkıyor yediğim tüm mavi ekranlarımı sizinle paylaştım. Bilgisayara format atarken bile yiyordum ve arkadaşımdan yardım aldığımda RAM'lerin birini tak birisi bozuk olabilir dedi ve birini takınca düzeldi aradan 2 gün sonra tekrardan 2 RAM taktım bir sıkıntı olmadı ama bugünden itibaren mavi ekranlar tekrardan gelmeye başladı. Bir diğer arkadaşımda SSD ömrünü doldurmuş dedi yenisini al dedi ve ben kendime hem 32 GB RAM sipariş ettim hem de Ryzen 5 5600X sipariş ettim.

Ama durum tam olarak neden kaynaklanıyor emin değilim BIOS güncelleştirdim.

Windows Update kontrolu yaptım vesaire vesaire oyun oynarken de bazen ekran donuyor arka plandan ses geliyor ama PC'de hiçbir şey yapamıyorum ve kapanıyor. Bazen de siyah ekran yiyorum ve PC kendini restartlıyor.

Bu sorunumu çözmemde yardımcı olun artık bıktım şu durumdan.

Son düzenleyen: Moderatör:
@FL1KenS BIOS sürümünüz 2020 yılına ait artık güncelleyin. :) Diğer sürücüleri de.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar kurun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı