MSI GeForce GTX1050 Ti GAMING X 4GB sisteme monitör önerisi

vReply

Kilopat
Daha fazla  
Tekrardan konu açmak zorunda kaldım. Kafanda tam olarak şablonu oluşturamadım. Şimdi biraz daha bilgilenerek ne istediğimi daha net bir şekilde sizlerle paylaşcam.

öncelikle bütçe olarak 450 - 750 TL arası, İnç boyutu 22-26 arası, TN panel , yenileme 1-2 ms, 60-75 Hz ve kesinlikle HDMI girişi olmalı.

Bu cihazı da ömürlük olarak kullancam. Hiçbir sekilde sistemi yükseltme yapmıcam Bu yüzden sistemime tamamen uyması gerekicek. Oyun olarak rainbow oynuyorum.(Çok nadir de olsa BF1 ve BF5 oynuyorum.)

Sistem bilgim:
  • CPU türü: Quadcore Intel Core i7-3770
  • Anakart adı: Pegatron 2AD5
  • RAM: 16 GB 1333 MHz (DDR3 SDRAM)
  • Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti
  • Hafıza bellek: 250 GB SSD + 1 TB HDD

60 hz veya 75 hz seçim yapılabilir.Bunun üstü israftır.AOC,Wiewsonic,Asus markalarında göz gezdirebilirsiniz.

Güzel bir seçim olacaktır.
Mükemmel, renkler adeta patlıyor, gözlerin bayram edecek diyemem kimseye. 550 TL'ye 1080P 1ms 75hz 22'' monitör işte. Genel olarak ürünü alanlar beğenmiş, bende almayı düşünüyorum gelecek ay. 770'e çıkabilirse bu monitöre bakabilir ayrıca. Displayport girişi olması ayrıca önemli.

Monitörden önce bence işlemcinin hakkını vermelisiniz kesinlikle

Monitörden önce bence işlemcinin hakkını vermelisiniz kesinlikle.

1440*900 monitörüm olduğu için oyun yönünden herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum. Forza Horizon 4 dışında oynadığım tüm oyunları ultra ayarlarda 50 FPS üzerinde oynayabiliyorum. GTX 760, GTX 1050 kadar performanslı bir GPU. Nasip olursa GTX 1660S ve 1080P 75hz bir monitör almayı planlıyorum.

Bu mönitoru favorılerıme almıştım. Ama VA panel olduğu için askıya aldım. Tekrarda inceleyim.

Şuan olarak bu mönitörü yakın takip teyim. Ama başka bir fırsat bulursam anında elicem gibi gözukuyor. Tekradan incelicem.

monitorun fiyat olarak dısarda kalıyor ve 144 Hz beni düşündürüyor. Yırtılmalar olabilir mi ? O yüzden listemde bir kaç adım uzakta duruyor.

Sizce alttaki monitör nasıl ?

veya

yada

yada da

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…