Msi GeForce GTX1660Ti Ventus XS 6G 6GB GDDR6 Ekran Kartı Alınır mı ?

Bütçe
5500 [Monitör Dahil]

Muhammed069

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben haftaya cumartesi bilgisayar toplayacağım. Ekran kartı dışında her şey tamam. Ekran kartında çok fazla kararsız kaldım. Aslında birçok çeşit var fakat elimde olmayan sebeplerden dolayı Vatan Bilgisayar'dan toplayacağım.
Ekran kartı olarak MSI GTX1660 Ti Ventus XS 6 GB MSI GeForce GTX1660Ti VENTUS XS 6G 6GB GDDR6 192Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar düşünüyorum sizce ne yapmalıyım?

Bu arada bu sistemide düşünüyorum. AMD R5 2600-MSI GTX1660TI VENTUS XS 6G-MSI B450M-A PRO MAX-CORSAIR 8GB RAM - Vatan Bilgisayar Buna sadece bir SSD ekleyeceğim. Son olarak bunada yorum yaparsanız sevinirim

Son düzenleyen: Moderatör:
Aralarında 100 Tl fark var ama hazır sistem.olduğu için öyle bi şansım olmayacak sanırım.

Ben yeni sistem topladım 1660 ti ventus ve gaming arasında kalmıştım araştırdığımda performans farkı yok sadece 5derecelik bir sıcaklık farkı oynuyor örnek veriyorum saatlerce oynuyorum şuan 45dereceyi geçmedi daha kart hiç ısınmıyor kasanın soğutması iyise çok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…