MSI GeForce RTX 2060 Ventus nasıldır?

CokGizliUye

Hectopat
Arkadaslar merhaba. Ben 2.5 ay once icinde Gigabyte GeForce RTX 2060 ekran karti olan bir sistem toplamistim. Fakat ekran kartinin fanlari, fan hizi %78’i gectiginde cok ses cikarmaya ve titremeye basladi. Ilk basta cok umursamasam da su anda cok rahatsiz olmaya başladım bu durumdan. Bu karti satip yerine MSI RTX 2060 Ventus modelini almayi dusunuyorum. Ayni sorunu bu kartta da yasar miyim? Alınır mı sizce?

MSI'ın fanları bence sessiz çalışıyor bir yaprak normal diğeride çıkıntılı şekilde dizili zaten boştayken fanları çalışmıyor.

Ventus modeli de çok iyi bir model değil. O da giriş seviye.

RTX 2060 satıp RTX 2060 almak da kulağa hiç mantıklı gelmiyor. Daha üst modele geçin, en azından bir anlamı olsun.
maalesef butcem yok suanda. yoksa super yapabilirdim. ama performansindan gayet memnunum sadece fanlarin sesi ve titremesi cok rahatsiz etti.
MSI'ın fanları bence sessiz çalışıyor bir yaprak normal diğeride çıkıntılı şekilde dizili zaten boştayken fanları çalışmıyor.
Uzmez diyorsunuz yani.

RTX 2060 Ventus OC 6Gnin 1.5 yıldır aktif kullanicisiyim. Oldukca memnunum 12+13 saatlik yoğun kullanimlarimda bile maks 74 derece gördüm ve fan sesine dair hiçbir şey duymadım. Tavsiye ederim lakin şu an piyasada pek olan bir model değil piyasada genellikle Ventus XS mevcut o ürün hakkında bir yorum yapamayacağım maalesef. Size tavsiyem elinizdeki kartı satıp üzerine birazcık daha koyup ikinci el temiz bir 2060 Super Ventus OC 6G almaniz.

@CokGizliUye
Çok iyi bir model, ancak o parayı hak ediyor mu bilemem. O fiyata 2060 Superler var. Ayrıca dediğim gibi 2070 Super 4.300 TL civarlarına düşebiliyor Gaming Gecelerinde. Ek olarak geçen hafta Gaming Gecesi'nde MSI RTX 2060 Gaming modeli (çok iyi bir model) 3.300 TL'ye düşmüştü.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı