MSI GeForce RTX 2060 Ventus XS OC'de ısınma sorunu var mıdır?

shad0wq

Hectopat
Merhaba.

MSI GeForce RTX 2060 Ventus XS OC​

Modelinde ısınma ve coil whine sorunu var mıdır? Kasa daha belli değil fakat bu ekran kartını alırsam 2 veya daha üstü fan soğutucu alacağım modelin linki: https://www.itopya.com/msi-geforce-rtx-2060-ventus-xs-6g-oc-6gb-192bit-gddr6-dx12-ekran-karti-6/

Not: Tam yükte kaç derece alır tahmininizce-istedediğim sıcaklık oyunlarda 75 altı ve son olarak 2 üstü fan soğutma dedim ama büyük ihitmal 3 veya 4 alırım. Küçük bir not daha: yeni oyunları pek sevmiyorum ve çoğu oyunu orta ayarlarda oynayacağım.

Kuzen kullanıyor. Yaz günlerinde 78-80 dereceyi bulabiliyor. MSI Afterburner ile fan profili oluşturursan 3-4 derece iniyor.

Ben XS olmayan modelini kullanıyorum ve herhangi bir sorun görmedim en fazla zorladığım ve en yüksek ayarlara getirdiğim oyunda bile 76-77 derece oldu. Eğer kasanın havalandırması iyi ise bir sorun olacağını sanmıyorum, ama dediğim gibi ben XS olmayan modeli kullandım yani belli farklar olabilir.

Stok fan/soğutucu fan/egzoz fan herhangi biri varsa söyleyin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…