MSI GeForce RTX 2070 VENTUS GP alınır mı?

iyi geceler fiyat banada makul geldi yarın almayı düşünüyorum nasıl bir kart acaba çok sade duruyor
Baktığımda FPS olarak 2060 Super'den daha iyi, sadece soğutması daha az fakat sıcaklık konusunda hiç sorun çeken görmedim. Para varsa alınır.

bugün aldım vatandan 3800 tlye.çok memnun kaldım 2k gayet akıcı .başarılı kart tavsiye edrim .

Bugün aldım Vatan'dan 3800 TL'ye. Çok memnun kaldım 2K gayet akıcı. Başarılı kart tavsiye edrim.

Ekran kartı upgrade i yapmanın zamanı gelmişti. Kredi kartını cüzdandan çıkarana kadar Online'da tükendi. Yarın gidip mağazadan almayı düşünüyorum. Umarım fiyatı artmaz.

Ekran kartı upgrade i yapmanın zamanı gelmişti. Kredi kartını cüzdandan çıkarana kadar Online'da tükendi. Yarın gidip mağazadan almayı düşünüyorum. Umarım fiyatı artmaz.
Bende alıcaktım şimdi farkettim, mağazada fiyat farklı olur büyük ihtimal genelde öyle oluyor

inşallah olur . ama muhtamelen yarına fiyat değişir diye düşünüyorum. hafta sonu kampanyasıydı bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…