Bu iki kart arasından hangisi daha iyidir? Ve sistemime uyumludur? Yardımcı olursanız sevinirim.
İşlemci: Ryzen 5 5500
RAM: 16 (2x8) 3200 MHz
Anakart: MSI A320M a Pro
PSU: 650W
Bu yaz çalışıp inşallah ilk defa ekran kartı alacağım eee tabii biraz dış görünüşte olsun bakınca gözümüz şenlensin istiyor insan bir de bildiğim üzere Gaming X ekran kartları daha performanslı
Hocam çip aynı, sadece soğutma performansı diyebilirim. E biraz da fazla hız aşırtması yapılmıştır belki. Gaming X tepe kartlardan biridir. Tahmini bütçe ne kadar? Kartı taktığınızda tipini görmeyeceksiniz aslında. İkisi arasından tabii ki 4060 derim ben yine de.
Hocam çip aynı, sadece soğutma performansı diyebilirim. Gaming X tepe kartlardan biridir. Tahmini bütçe ne kadar? Kartı taktığınızda tipini görmeyeceksiniz aslında. İkisi arasından tabii ki 4060 derim ben yine de.
Size örnek vermek için söyleyeyim. 3050 Gaming X alacaktım ama, daha ucuzuna 3060 bulmuştum Marka pek bilinmese de canımı yakmadı, memnunum. Fazladan FPS'e hayır demem
Size örnek vermek için söyleyeyim. 3050 Gaming X alacaktım ama, daha ucuzuna 3060 bulmuştum Marka pek bilinmese de canımı yakmadı, memnunum. Fazladan FPS'e hayır demem