Selam dostlar, beyaz 4070 Super ekran kartı almayı düşünüyorum başlıktaki 2 ekran kartı arasından hangisini tercih etmeliyim? Ya da daha farklı öneriniz var mı?
Kendi tecrübelerime göre konuşacak olursam Gigabyte ekran kartları diğer markalara göre çok çok daha az coil whine sesi çıkartıyor.
MSI ve ASUS markalarının ekran kartlarını kullandım. RTX 4080, RTX 3080, RTX 3080Ti çipli kartlar arasında MSI ve ASUS kartlar ne kadar üst seviye olurlarsa olsunlar trafo gibi coil whine sesi çıkartıyor. Gigabyte karta geçtikten sonra kulaklarım rahatladı. Tavsiyem Gigabyte, tecrübeme dayanarak.
Selam dostlar, beyaz 4070 Super ekran kartı almayı düşünüyorum başlıktaki 2 ekran kartı arasından hangisini tercih etmeliyim? Ya da daha farklı öneriniz var mı?
Aero modelinin 4060ti kullanıyorum beyaz rengini çok yapılı kaslı bi kart performansından da çok memnunum gaming slimler daha ince ve şekilsiz gibi geliyor bana ayrıca aeronun üst plaka kısmı tamamen kapalı ama gaming slim modellerinin üst plaka kısmı çok açık chipset kısmı komple açık hoş gözükmüyor bence