MSI GeForce RTX 5070 Ti Gaming Trio OC Plus alınır mı?

Exellion

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,

MSI GeForce RTX 5070 Ti Gaming Trio OC Plus Hepsiburada premium ile 46.k civarına geliyor. Nasıl bir kart alınır mı? Alt fiyatlara PNY, Palit ve Gainward baktım ancak çok giriş segmenti modeller de almak istemedim açıkçası. Üstelik Axess kartla vade farksız 6'ya da bölmesi cazip geldi.

Herhangi bir kronik sorunu vs. var mıdır?

Yorumlarınızı bekliyorum.

Eklemiş olayım. vade farksız taksitle alınacak. Sinerji gibi siteler 4-5 bin ₺ vade farkı çıkarıyor, 43K'lık kart 47-48 K'ya çıkıyor. Taksit sayısı arttıkça fark da artıyor tabii. Bir esprisi kalmıyor haliyle.
"Şu 2-3 bin ₺ daha ucuz git onu al" gibi önerilerde bulunmayın lütfen. Fiyattan ziyade kartın performansı, soğutması, sesi vs. nasıl onu merak ediyoruz. Herhangi bir sorunu, kroniği vs. var mı?

Eklemiş olayım. vade farksız taksitle alınacak. Sinerji gibi siteler 4-5 bin ₺ vade farkı çıkarıyor, 43K'lık kart 47-48 K'ya çıkıyor. Taksit sayısı arttıkça fark da artıyor tabii. Bir esprisi kalmıyor haliyle.
"Şu 2-3 bin ₺ daha ucuz git onu al" gibi önerilerde bulunmayın lütfen. Fiyattan ziyade kartın performansı, soğutması, sesi vs. nasıl onu merak ediyoruz. Herhangi bir sorunu, kroniği vs. var mı?

Hepsi burada da yok diye biliyorum.

O parayı hak eden bir kart değil 43.500'e Palit gamingpro alabilirsin emin ol aynı hatta daha iyi bir kart soğutma bloğu ve kalınlığı çok iyi ayrıca Vapor çemberi de var.

Dün 39'a Gaming gecesinden PNY 5070 Ti OC alıp geçtik hocam. Daha uyguna + taksit imkanıyla bir kart yoktu ortada.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı