MSI GeForce Ventus 3XE 8 GB RTX 4060 Ti GDDR6 sistem 32.699 TL

Parça parça hesaplayınca 28.000-30.000 arası bir rakama toplanabiliyor bu sistem. (ekran kartını 2 fanlı; RAM, SSD, kasa ve PSU'yu da kalite olarak yakın olan farklı markalardan seçerek)

Ekran kartı 3 fanlı.

Az daha aşılarak 4070 Super'li sistemler bulunabiliyor.

10k gibi bir fiyattan bahsediyoruz. 10k ekleyip çift fanlı 4070 Super anca alabilirsiniz.

GameGaraj'da 4070 Super'li sistem 35-36k civarıydı.

Çift fanlı ve INNO3D diye bir markanın ekran kartı var burada MSI var. GameGaraj dışında dışında bir yere bakın bakalım 40K'den aşağı 4070 Super sistem var mı? Ayrıca benim attığım sistemde bir tık üst işlemci modeli var siizn bahsettiğinizde daha düşük bir model mevcut.

Parça parça hesaplayınca 28.000-30.000 arası bir rakama toplanabiliyor bu sistem. (ekran kartını 2 fanlı; RAM, SSD, kasa ve PSU'yu da kalite olarak yakın olan farklı markalardan seçerek)

Kendim hesapladım 36K'ya geliyor yanlış bilgi vermeyelim Akakçe'den en ucuzlarını seçerek.

Ve aynı sistemdeki fiyatlarla karşılaştırmak gerekiyor en ucuz 3 fanlı 4060 Ti sistem 36K-37K

Son düzenleme:
Çift fanlı ve INNO3D diye bir markanın ekran kartı var burada MSI var. GameGaraj dışında dışında bir yere bakın bakalım 40K'den aşağı 4070 Super sistem var mı? Ayrıca benim attığım sistemde bir tık üst işlemci modeli var siizn bahsettiğinizde daha düşük bir model mevcut.

Kendim hesapladım 36K'ya geliyor yanlış bilgi vermeyelim Akakçe'den en ucuzlarını seçerek.
Dostum üzerinde sırf msi yazıyor diye alınacak sistem değil. Ventus modeli ısınan bir model İnno3D'nin soğutması da iyi ayrıca. Anakartı da msi ile değiştirirsin yine 37K'ya çiçek gibi sistem alırsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı