MSI GF63 8rc-208xtr alınır mı?

Bu gamebook PUBG, LoL, CS:GO, GTA 5 oynamak için uygun mudur? Ve Recep abi ile Ali abi bu gamebookun inceleme videosunu çekerse çok mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum, cihazdan harikalar bekleme. Seni çok memnun etmeyebilir. Düşük veya orta ayarlarda açmak zorunda kalabilirsin. Bu cihaz tek fana sahip. Fiyatına göre fena olmayan bir cihaz. LoL, CS gibi oyunlarda kesinlikle üzmez. Bu laptop batarya ve taşınabilirliği ile öne çıkıyor.

Benim için grafiklerin pek önemi yok PUBG, GTA 5, LOL, CS:GO bu oyunları akıcı bir şekilde ve ani FPS düşüşleri olmadan oynatabilir mi grafikleri en düşükte.
En düşükte tabii ki akıcı oynarsın GTA 5 de benim külüstür GT540M 30fps açıyor. Bu modelde 1050 MaxQ var rahat açacaktır saydığınız oyunları ileri zamanda SSD ve RAM takviyesiyle baya iş görecektir.

MSI GF63 8RC modelindeki GTX 1050 ekran kartı Max-Q versiyonu değil. Sitesinde gösterilmiş:

Msi sitesinde MaxQ yazmıyor GTX 1050 Tİ için MaxQ yazıyor tahminime göre normal GTX 1050.
MSI GF63 8RC modelindeki GTX 1050 ekran kartı Max-Q versiyonu değil. Sitesinde gösterilmiş:

Evet 1050ti için MaxQ imiş. Kusura bakmayın yanlış bilgilendirme için.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı