Dostum, cihazdan harikalar bekleme. Seni çok memnun etmeyebilir. Düşük veya orta ayarlarda açmak zorunda kalabilirsin. Bu cihaz tek fana sahip. Fiyatına göre fena olmayan bir cihaz. LoL, CS gibi oyunlarda kesinlikle üzmez. Bu laptop batarya ve taşınabilirliği ile öne çıkıyor.
Benim için grafiklerin pek önemi yok PUBG, GTA 5, LOL, CS:GO bu oyunları akıcı bir şekilde ve ani FPS düşüşleri olmadan oynatabilir mi grafikleri en düşükte.
Benim için grafiklerin pek önemi yok PUBG, GTA 5, LOL, CS:GO bu oyunları akıcı bir şekilde ve ani FPS düşüşleri olmadan oynatabilir mi grafikleri en düşükte.
En düşükte tabii ki akıcı oynarsın GTA 5 de benim külüstür GT540M 30fps açıyor. Bu modelde 1050 MaxQ var rahat açacaktır saydığınız oyunları ileri zamanda SSD ve RAM takviyesiyle baya iş görecektir.
GF63 brings thin and light gaming to the mainstream, featuring thin bezel display with up to 8th gen Intel Core i7 processor and GeForce GTX 1050 Ti graphics. The GF63 provides gamers a new choice of “portable gaming firepower!”
GF63 brings thin and light gaming to the mainstream, featuring thin bezel display with up to 8th gen Intel Core i7 processor and GeForce GTX 1050 Ti graphics. The GF63 provides gamers a new choice of “portable gaming firepower!”