WarPunk Centipat Katılım 5 Mart 2020 Mesajlar 7 20 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar MSI GF63 i7 8750H 1050 Ti ve bataryası gömülü olan bir laptopum var eğer sistemi bataryayı çıkarıp kullanırsam CPU ve GPU sıcaklıklarını olumlu etkiler mi?
Arkadaşlar MSI GF63 i7 8750H 1050 Ti ve bataryası gömülü olan bir laptopum var eğer sistemi bataryayı çıkarıp kullanırsam CPU ve GPU sıcaklıklarını olumlu etkiler mi?
Ahmet Ulaş Hectopat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 342 Makaleler 1 Çözümler 2 20 Mayıs 2020 #2 Hayır değişmez.
E Ens09 Centipat Katılım 29 Aralık 2019 Mesajlar 30 20 Mayıs 2020 #3 Emin değilim ama ülkemizde prizdeki elektrik çok stabil olmadığı için bileşenlere zarar gelebilir. Buyüzden önermem.
Emin değilim ama ülkemizde prizdeki elektrik çok stabil olmadığı için bileşenlere zarar gelebilir. Buyüzden önermem.
SanalAzrail Hectopat Katılım 26 Kasım 2019 Mesajlar 273 20 Mayıs 2020 #4 Pek zannetmiyorum, GF63 serisi tek fanlı olduğundan ötürü ısınma sorunları var. Altına laptop sogutucu alabilirsin. Başka bir çözüm yolu göremiyorum.
Pek zannetmiyorum, GF63 serisi tek fanlı olduğundan ötürü ısınma sorunları var. Altına laptop sogutucu alabilirsin. Başka bir çözüm yolu göremiyorum.
MystProGamerr Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 57 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #5 SanalAzrail dedi: Pek zannetmiyorum, GF63 serisi tek fanlı olduğundan ötürü ısınma sorunları var. Altına laptop sogutucu alabilirsin. Başka bir çözüm yolu göremiyorum. Genişletmek için tıkla... MSI biraz daha maliyete girip bir fan daha ekleseydi, mükemmel bir laptop ortaya çıkarabilirmiş
SanalAzrail dedi: Pek zannetmiyorum, GF63 serisi tek fanlı olduğundan ötürü ısınma sorunları var. Altına laptop sogutucu alabilirsin. Başka bir çözüm yolu göremiyorum. Genişletmek için tıkla... MSI biraz daha maliyete girip bir fan daha ekleseydi, mükemmel bir laptop ortaya çıkarabilirmiş