MSI GF63 nasıl?

20 bin TL

MSI istediğim için bunu düşünüyorum. Uzun vade de beni üzmemesi için.
Arkadaşımda aynı şekilde bu modeli aldı sadece markasından dolayı iyi araştırdığımız için ısınma ve performans sorunu olduğunu bildiği (rakiplerine göre) için ona göre kullanıyor aynı şekilde sizde nitro victus asus soğutması ve performansı beklemiyorsanız ve ona göre kullanacaksanız tabi ki tercih edilir msi sonuçta.
edit: 4 ay önce aynı fiyata aldı.

45 watt ekran kartı, dandik kasa, tek fan, sesli fan, ısınma sorunu var cihazda ne tercih edilecek msi diye.

45 watt ekran kartı, dandik kasa, tek fan, sesli fan, ısınma sorunu var cihazda ne tercih edilecek msi diye.
Arkadaşa daha iyi seçenek sunduk msi almak istiyor ne yapabilirim? kasası dandik değil ayrıca.

Dandik, içine falan çöküyor.
Neye dayanarak hocam nerede gördünüz benim gördüğüm sağlam bir kasaydı, şahit olduysanız ona göre almak isteyene böyle bir sorunu var diyelim aydınlatın lütfen.

Neye dayanarak hocam nerede gördünüz benim gördüğüm sağlam bir kasaydı, şahit olduysanız ona göre almak isteyene böyle bir sorunu var diyelim aydınlatın lütfen.
Bir konu da görmüştüm, cihaza bastırılınca içine çöküyordu.

Bir konu da görmüştüm, cihaza bastırılınca içine çöküyordu.
Ben victus kullanıyorum bir arkadaş ekranı lastik gibi sallanıyor alınmaz demişti kişiden kişiye değişiyor metal olduğu için esnek bu bana daha sağlam hissiyatı veriyor örneğin asus rogun kasasında bir parça elimde kalmıştı ama kasası çok sağlam deniyor.

Hocam sıcaklığı nasıl el yakacak derecede mi?

IdeaPad alman daha mantıklı, maksimum 16 GB değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…