Arkadaşımda aynı şekilde bu modeli aldı sadece markasından dolayı iyi araştırdığımız için ısınma ve performans sorunu olduğunu bildiği (rakiplerine göre) için ona göre kullanıyor aynı şekilde sizde nitro victus asus soğutması ve performansı beklemiyorsanız ve ona göre kullanacaksanız tabi ki tercih edilir msi sonuçta.
edit: 4 ay önce aynı fiyata aldı.
Arkadaşımda aynı şekilde bu modeli aldı sadece markasından dolayı iyi araştırdığımız için ısınma ve performans sorunu olduğunu bildiği (rakiplerine göre) için ona göre kullanıyor aynı şekilde sizde nitro victus asus soğutması ve performansı beklemiyorsanız ve ona göre kullanacaksanız tabi ki tercih edilir msi sonuçta.
edit: 4 ay önce aynı fiyata aldı.
Neye dayanarak hocam nerede gördünüz benim gördüğüm sağlam bir kasaydı, şahit olduysanız ona göre almak isteyene böyle bir sorunu var diyelim aydınlatın lütfen.
Neye dayanarak hocam nerede gördünüz benim gördüğüm sağlam bir kasaydı, şahit olduysanız ona göre almak isteyene böyle bir sorunu var diyelim aydınlatın lütfen.
Ben victus kullanıyorum bir arkadaş ekranı lastik gibi sallanıyor alınmaz demişti kişiden kişiye değişiyor metal olduğu için esnek bu bana daha sağlam hissiyatı veriyor örneğin asus rogun kasasında bir parça elimde kalmıştı ama kasası çok sağlam deniyor.
Arkadaşımda aynı şekilde bu modeli aldı sadece markasından dolayı iyi araştırdığımız için ısınma ve performans sorunu olduğunu bildiği (rakiplerine göre) için ona göre kullanıyor aynı şekilde sizde Nitro Victus ASUS soğutması ve performansı beklemiyorsanız ve ona göre kullanacaksanız tabii ki tercih edilir MSI sonuçta.
Edit: 4 ay önce aynı fiyata aldı.