MSI GF63 Thin 10SC-008xtr model laptopa SSD ve RAM takma

wrocen

Decapat
Daha fazla  
Modelini belirttiğim laptopumda halihazırda olan SSD ve RAM'e ekleme yapabilir miyim? Ekstradan kaç boş slot vardır? Varsa hangi model RAM ve SSD önerirsiniz modelime uygun olarak? Şimdiden teşekkürler cevaplarınız için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe nedir? RAM için CPU-Z İndirip SPD ve Memory sekmelerini atar mısın?
Fiyatlara çok hakim değilim ama fiyatı uygun ve kaliteli bir şeyler arıyorum. Biraz üstünkörü araştırdım fiyatları 3000 tl civarı bi bütçe ayırdım.

Dosya Ekleri

• memory.png
    91,1 KB · Görüntüleme: 40
  • spd.png
    116,2 KB · Görüntüleme: 27
Çok teşekkür ederim önerin için. SSD için var mı bir önerin. Hangisi uyumlu bilgisayarım için pek bir bilgim yok.

@Artoria Pendragon Amazon.com.tr

Bu SSD uygun mudur laptopuma?

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim önerin için. SSD için var mı bir önerin. Hangisi uyumlu bilgisayarım için pek bir bilgim yok.

@Artoria Pendragon Amazon.com.tr

Bu SSD uygun mudur laptopuma?

Uygundur fakat sorunlu bir disk, şu an takılı olan SSD NVMe ise 2.5 bir disk almanız gerekiyor.

Evet şu an NVM takılı ben de 2.5 bir disk arıyorum. Bilinir bir marka ve ucuz fiyatından dolayı almayı düşünüyordum yorumları da iyiydi ama sorunlu diyorsan vardır bir bildiğin. Önerdiğin marka için de çok olumlu şeyler yazılmış sanırım onu alacağım. Teşekkür ederim önerin için.

@Artoria Pendragon Kusura bakma yine rahatsız ettim seni ama aklıma takılan bir soru vardı. Bana önerdiğin PNY marka SSD'ye daha çok oyun kurmayı planlıyorum. Oyun oynamak için uygun bir SSD midir acaba? Diğer SSD markalarına göre FPS'te kayda değer bir düşüş olur mu? Teşekkür ederim şimdiden cevabın için.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…