Modelini belirttiğim laptopumda halihazırda olan SSD ve RAM'e ekleme yapabilir miyim? Ekstradan kaç boş slot vardır? Varsa hangi model RAM ve SSD önerirsiniz modelime uygun olarak? Şimdiden teşekkürler cevaplarınız için.
En ucuz Pny CS900 SSD7CS900-1TB-RB SATA 3.0 2.5" 1 TB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Pny CS900 SSD7CS900-1TB-RB SATA 3.0 2.5" 1 TB SSD özelliklerini incele, 1.312,58 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Pny CS900 SSD7CS900-1TB-RB SATA 3.0 2.5" 1 TB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Pny CS900 SSD7CS900-1TB-RB SATA 3.0 2.5" 1 TB SSD özelliklerini incele, 1.312,58 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Evet şu an NVM takılı ben de 2.5 bir disk arıyorum. Bilinir bir marka ve ucuz fiyatından dolayı almayı düşünüyordum yorumları da iyiydi ama sorunlu diyorsan vardır bir bildiğin. Önerdiğin marka için de çok olumlu şeyler yazılmış sanırım onu alacağım. Teşekkür ederim önerin için.
@Artoria Pendragon Kusura bakma yine rahatsız ettim seni ama aklıma takılan bir soru vardı. Bana önerdiğin PNY marka SSD'ye daha çok oyun kurmayı planlıyorum. Oyun oynamak için uygun bir SSD midir acaba? Diğer SSD markalarına göre FPS'te kayda değer bir düşüş olur mu? Teşekkür ederim şimdiden cevabın için.