Ertuncaknc

Decapat
Daha fazla  
.

Arkadaşlar, bu bilgisayarı 2019 Haziran ayından beri kullanıyorum, fakat performansının kötü olmamasına rağmen içten içten memnun değilim. Bildiğim kadarıyla grafik kart yükseltmesine sahip bir bilgisayar değil, bende bellek yükseltmesi yapmayı düşünüyorum. Performansı açısından ne kadar faydalı olacak emin olamadığım için tereddütte kaldım. Bellek yükseltmesi yapmalı mıyım? Başka yapabileceğim yükseltmeler var mı? Bir de garantisinin bozulmasını istemiyorum, o sebeple bellek yükseltmesini ya da diğerlerini nasıl yapacağım bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?

Bir kaç sorum daha olacak; PUBG oynuyorum fakat orta ayarlarda yetmiş FPS'den drop yiyorum ve elli FPS'e düşüyor bunun bir çözümü var mıdır?
League of Legends oyununda benim bilgisayarıma sahip kullanıcılar 190 200 FPS alır iken aynı ayarlarda olmasına rağmen benim FPS'im 110 120 civarı geziyor.
Önerebileceğiniz bilgisayarım için iyi olabilecek bir şeyler varsa önerilerinize açığım. Bütçem uygun.

Teşekkür ederim şimdiden hepinize.

Ani takılmaların sebebi Ram'in düşük gelmesi, Ram ve tercihe göre HDD/SSD eklemesi yapabilirsiniz.
Garantisi bozulmaması için Teknik Servise göndermekten başka şansınız yok sanırım.

Ani takılmaların sebebi Ram'in düşük gelmesi, Ram ve tercihe göre HDD/SSD eklemesi yapabilirsiniz.
Garantisi bozulmaması için Teknik Servise göndermekten başka şansınız yok sanırım.
serviste ram yükseltme yapılabiliyor mu ve de rami yükseltmenin yüksek bir etkisi olur mu?
hort

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…