MSI GF63 Thin 9SC-058XTR Alınır mı?

Cag10lar

Kilopat
Katılım
20 Eylül 2016
Mesajlar
8
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar arkadaşlar, laptopu alma amacım 3DS Max, AutoCAD, After Effects gibi programları kullanmak ve bazen oyun oynamak. İnternette baktığımda laptop tek fanlıymış ısınma sorunu diyenler var. Bir de siz olsanız benim yerimde hangisini alırdınız?


 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi model alırsan al laptoplarda ısınma sorunu kaçınılmaz. Bu ikisi arasında kalsam kesinlikle MSI tercih ederdim. Monster markası bana güven vermiyor açıkçası.
 
Isınma bu tür laptopların ortak kaderi, yapacak bir şey yok. Monster'ın servisi gayet iyidir, ek olarak tek fan olması ısıyı atamayacağı anlamına gelmez.
 
Kesinlikle Monster. Hem Soğutma hemde İps ekran. MSİ nin GF serisini pek önermem. Tek fanlı bir sistem yüksek sıcaklıklarla karşılaşman olağan. Yeni nesil monsterlerin kasa kalitesi olarak ta MSİ den öyle aman aman bir farkında yok açıkcası
 
Tercihimi Monster dan yana yapıcam ama kasa kalitesi ve fandan korkuyorum. Kullananların çoğu 3 ay sonra fan bozuluyor demiş. Ben uzun süre pc başında kaldığım için soğutması iyi bir bilgisayar lazım, bu arada cevaplarınız için teşekkür ederim.
 
Yanlış bilgi neden veriyorsun?? Gf63 de tek fan gf65 de çift fan var araştormadan gf serisini hakkında neden bilgi veriyorsun?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…