Merhaba, ben MSI GF 63 Thin 9SC-043XTR modelinde RAM'ini yükseltmek istiyorum. Şu an 8 GB var bir 8'lik RAM daha takmak istiyorum. Hangi RAM almalıyım? Piyasada bir ton farklı marka var, bir farkı olur mu? Bunun haricinde HDD için ne yapacağım? Şu an 256 GB SSD var sistemde, 1TB HDD eklemek istiyorum.
The MSI GF63 brings thin and light gaming to the mainstream, featuring thin bezel display with up to 9th gen Intel Core i7 processor and GeForce GTX 1650 graphics. The GF63 provides gamers a new choice of “portable gaming firepower!
Kingston KVR26S19S8/8 8 GB DDR4 2666 MHz Notebook Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Kingston ValueRam 8GB 2666MHz DDR4 Ram KVR26S19S8/8 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
En ucuz RAM Bellek ikinci el ve sıfır notebook bilgisayar parçaları GeT taksitli ödeme seçenekleri ile sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
Hard disk için şu an sisteminizde M.2 SSD takılıysa bir tane SATA portunuz boşta bulunuyor demektir. Laptoplara uyacak büyüklükte olan 2.5" HDD alıp takabilirsiniz.