Merhaba arkadaşlar, makine mühendisliği 2. sınıf okuyorum. Evimde dizüstü laptop bulunmadığı için yeni bir laptop almak istiyorum. Hem oyun oynayacağım hem de Solidworks AutoCAD çalışabileceğim bir bilgisayar tavsiyesi yapabilir misiniz? Oyun oynamayı da seviyorum aynı zamanda oyun da oynayabileceğim bir model olursa iyi olur. Monster veya Casper düşünmüyorum, daha sağlam bir bilgisayar arıyorum.
Ben monster almıştım fakat ne beklediğim performans ne de kalite açısından hiç memnun kalmadığım için geri iade edip düşük özellikli olsun sağlam olsun diye düşünüyorum.7500 TL bütçem var fakat o kadar paraya da 9.nesil i5 kötü mü olur bilmiyorum aşırı kararsız kaldım.
Ben monster almıştım fakat ne beklediğim performans ne de kalite açısından hiç memnun kalmadığım için geri iade edip düşük özellikli olsun sağlam olsun diye düşünüyorum.7500 TL bütçem var fakat o kadar paraya da 9.nesil i5 kötü mü olur bilmiyorum aşırı kararsız kaldım.
Selam! Ben şu anda bu ürünü kullanıyorum Amazon üzerinden satın aldım ve 4 gün içerisinde Prime ile geldi öncelikle benim yaşım küçük olduğundan bilgasayar mühendisi dayım ile bakıyorduk ailem ayrı babam başkalarına para yedirmekten bize bakmıyor bile annem alacaktı o yüzden kardeşi yani dayıma demişti o bilindikten şaşmayalım diye MSI aldı 7500 TL oda Prime indirimi olmasa 8.200 falan olacak 2 hafta önce ben sabırsız olduğumdan sabah akşam o model ile içerikli tüm her şeyi izlerdim fiyatlara bakayım dedim aklımızda GTX 1650 Ti'lı model vardı ama onun indirimi ben fiyatlara bakarken aniden 1.200 TL zamlandı piyasa karmakarışık.-. Üzüldüğüm olay ki şu dayım 2 ay boyunca bakacağına alsaydı şimdi bir alt modeline 200 TL daha az vermeyecektik 1 hafta oldu kullanıyorum ısınması var diye kaliteden ödün vermemek gerekir bu yüzden Monster'in ömür boyu bakımı var son fotoğrafta sadece google da gezinip spootfy ve discord açıktı google saolasın rami götürüyor o yüzden kullanım fazla ısınma sorunu diyenler nerde cooler boost bile açık değil şuan