zetsii Decapat Katılım 24 Haziran 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2025 #11 HDMI Kablosu dedi: Büyük ihtimalle bir sorun çıkmaz. FPS değerlerini paylaşmayı unutmayın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim şimdi Minecraft'a tekrar girip deneyeceğim. LoL'de de düşük FPS alıyordum ona da bakacağım sizi biliglendiririm. HDMI Kablosu dedi: Büyük ihtimalle bir sorun çıkmaz. FPS değerlerini paylaşmayı unutmayın. Genişletmek için tıkla... Hocam Minecraft'da FPS'im aynıydı fakat ardından LoL'e girmek için bilgisayarımı yeniden başlattım sanırım yeniden başlattığımda ayarlar geçerli oldu LoL'de 160 190 FPS arası şu anda ciddi bir yükseliş oldu yardımınız için teşekkür ederim. Son düzenleme: 27 Temmuz 2025
HDMI Kablosu dedi: Büyük ihtimalle bir sorun çıkmaz. FPS değerlerini paylaşmayı unutmayın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim şimdi Minecraft'a tekrar girip deneyeceğim. LoL'de de düşük FPS alıyordum ona da bakacağım sizi biliglendiririm. HDMI Kablosu dedi: Büyük ihtimalle bir sorun çıkmaz. FPS değerlerini paylaşmayı unutmayın. Genişletmek için tıkla... Hocam Minecraft'da FPS'im aynıydı fakat ardından LoL'e girmek için bilgisayarımı yeniden başlattım sanırım yeniden başlattığımda ayarlar geçerli oldu LoL'de 160 190 FPS arası şu anda ciddi bir yükseliş oldu yardımınız için teşekkür ederim.