MSI GF63 Thin vs Acer Nitro 5

MSI laptobun TN panel kullanması açık söyleyeyim küfür gibi olmuş bu yüzden oyum Acer Nito 5'den yana. Tabii bir de single channel RAM bu da tuzu biberi olmuş. Ek olarak marka oyun oynatmaz donanım oyun oynatır.

Yakın bir arkadaşım acer nitro 5 kullanıyor. Teknik servisinden hiç memnun değiliz. Ben bu soruya msi diyorum

Küçük kardeşim üniversiteye geçti diye monster notebook aldık. Oldukça memnunuz. Sizin için teknik servis önemli bir noktadaysa monster tercih etmeni de öneririm.

Küçük kardeşim üniversiteye geçti diye monster notebook aldık. Oldukça memnunuz. Sizin için teknik servis önemli bir noktadaysa monster tercih etmeni de öneririm.
Monster laptopların ekran gecikme değerleri çok fazla diye duydum bir bilginiz varmı bu konuda .
Arkadaşlar bu iki laptop yerine monster laptoplar alınabilirmi

Son düzenleme:
120hz IPS panel bir ekranı var bizdeki modelin. Baştan aşağı stabil çalışıyor. Her şeyiyle çok memnunum. Özellikle ekran konusunda diyecektim hatta. Aynı fiyat bandındaki rakipleri hala 60hz. Valorant cs, ve en çok apex oynanıyor laptopta. Hiçbir sorun görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…