MSI GF65 Thin 10SDR-638XTR alınır mı?

Hahaha... 1 bilemedin 2 veya 3 FPS için 300₺. Anlıyorum seni, böyle düşünmeye devam et sanada iyi geceler.

Katılıyorum, konu laptop olunca 1 nesil yeni olması bile önemli uzun ömürlülük açısından.
Konu sahibi arkadaşa 10. nesil işlemci öneririm.

Gösterdiğiniz laptop 1660 Ti Max Q içeriyor. MSI laptop ise 1660 Ti olduğundan MSI laptopu tercih etmek daha mantıklı olacaktır. Bir yanlışım var ise düzeltirsiniz.

Edit: MSI laptopunun tek eksiğinin TN panel kullanması olduğunu düşünüyorum. Eğer ekrandaki renk doygunluğu çok önemli değilse HP Pavilion'a göre en az %15 daha performanslı bir ekran kartına sahip olmuş olursunuz. Yani karar size kalmış.

Son düzenleme:
ASUS Vivobook X571L ve X571GT her ne kadar oyun bilgisayarı olmamasına rağmen içerisindeki donanımlar oyun için yeterlidir.

Aradaki 500₺'ye değeceğini düşünmüyorum. Max-Q tasarım olduğunuda biliyorum, sizin %10- %15 dediğiniz performans farkı 60 FPS'te 6 veya 9 FPS fark edecektir. Fakat MSI'da GPU fazla ısınırsa güç kesecektir. Ben daha serin çalışacağından ve bu serinliğin parça ömrüne etki edeceğinden dolayı HP önerdim. Alıp almamak konu sahibine kalmış.

Hahaha... 1 bilemedin 2 veya 3 FPS için 300₺. Anlıyorum seni, böyle düşünmeye devam et sanada iyi geceler.
hocam i5 10300h gtx 1660 ti max p olan bir msi laptopun yerine i5 9300h gtx 1660 ti max q ekran kartlı laptop önermişsiniz üstelik de markası hp gül gül öldüm valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…