MSI GF65 Thin 9SD düşük Benchmark sonuçları

pekgozumut

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar modelini belirttiğim cihazımda düşük performans problemi yaşıyorum ve harici ekran kartı olan GTX 1660 Ti Mobile devreye girdiğinde çok rahatsız edici bir cızırtı da geliyor. adına Coil Whine dediğimiz. İlk kullanım zamanına göre sıcaklıklar da aşırı arttı. Aldığım hafta 8 GB uyumlu RAM takviyesi de yapmıştım bir artış oldu performansta tabii ki ama beklenen kadar değil Geekbench, TimeSpy gibi testlerde olması gerekenden düşük puanlar aldığımı da fark ettim. Şu anda servise yollayabilecek durumda değilim ve okuduğum bölümden de öğrendiklerim sayesinde problemin yazılımsal değil donanımsal olduğuna artık emin gibiyim. Yine de buradaki bilen tecrübeli arkadaşların fikrini ve desteğini almak akıl danışmak için bu konuyu açtım. Daha önce pek servis tecrübem olmadı MSI markası ile. Ayrıca Coil Whine bir değişim sebebi olur mu merak ediyorum çünkü yüksüz halde fanlar yokken bile çok sinir bozucu bir ses özellikle laptoplarda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı