MSI GF65 Thin 9SEXR Klavye Aydınlatması Çalışmıyor

owgang

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba:
MSI GF65 Thin 9SEXR laptopum var. Klavye ışıkları artık çalışmıyor. Normalde tek renk kırmızı yanıyordu (yani RGB değil).
FN kombinasyonlarından ekran parlaklığı, ses aç kapama vs. açabiliyorum fakat klavye aydınlatma ışığı hiçbir şekilde çalıştıramadım. BIOS'ta bununla alakalı bir şey de bulamadım. Çok can sıkıcı bir durum inanın. Bu konuda tecrübelerinizi ve yardımlarınızı benimle paylaşırsanız ne yapmam gerektiğine dair mutlu olurum.

Şimdiden teşekkürler.

WhatsApp Image 2020-12-08 at 02.22.45.jpeg

Merhaba:
MSI GF65 Thin 9SEXR laptopum var. Klavye ışıkları artık çalışmıyor. Normalde tek renk kırmızı yanıyordu (yani RGB değil).
FN kombinasyonlarından ekran parlaklığı, ses aç kapama vs. açabiliyorum fakat klavye aydınlatma ışığı hiçbir şekilde çalıştıramadım. BIOS'ta bununla alakalı bir şey de bulamadım. Çok can sıkıcı bir durum inanın. Bu konuda tecrübelerinizi ve yardımlarınızı benimle paylaşırsanız ne yapmam gerektiğine dair mutlu olurum.

Şimdiden teşekkürler.

Eki Görüntüle 769705
F Tuşları ile çalışmıyorsa, aklıma garantiden başka bir şey gelmiyor. Kendi uygulaması falan varsa belki oradan açabilirsiniz.

F Tuşları ile çalışmıyorsa, aklıma garantiden başka bir şey gelmiyor. Kendi uygulaması falan varsa belki oradan açabilirsiniz.

Kendi uygulaması olarak Dragon Center var oradada maalesef klavyeyle alakalı bir menü yok
Teşekkürler
MSI'ın kendi uygulaması var eğer yine olmaz ise en yakın zamanda garantiye götürün hocam
Dragon center var kendi uygulaması olarak ordada klavyeyle alakalı bir menü yok malesef garantiden başka yol gözükmüyor gibi Teşekkürler hocam

Son düzenleme:
Merhaba:

Şimdiden teşekkürler.

Eki Görüntüle 769705
Aynı modeli kullanıyorum Fn+PGUp ledi arttırıyor, Fn+PGDN ledleri söndürüyor. Yerleri ok tuşlarının hemen sağ çarprazı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı