MSI GF65 Thin Core i7 10750H boştayken 95 derecede çalışıyor

keremkaraagac

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, laptopumun 8 GB RAM'i vardı onu 16 GB yapmak için dün açtım ve içindeki RAM'i çıkarıp yerine 2x8 RAM taktım. Laptopun RAM'lerini değiştirdikten sonra bilgisayarı, Windows'u sıfırla seçeneğiyle sıfırladım. Windows'u sıfırladıktan sonra bilgisayarı açtığımda bilgisayarın çok çok sıcak olduğunu fark ettim. MSI Dragon Center üzerinden baktığımda boştayken bile işlemcinin 95 derecede sabit çalıştığını gördüm (CPU kullanımı %15 falan). Denetim Masası üzerinden girip güç seçeneklerinden işlemci güç yönetimi sekmesinden işlemcinin gücünü düşürdüm. Bu ayardan sonra işlemci sıcaklığı boşta çalışırken 60 derece civarına indi. Neden böyle oldu hiçbir fikrim yok. Şu anda ne yapmam lazım?

Bilgisayarım: Msi GF65 Thin Core i7 10750H Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Taktığım RAM'ler: GSKILL 8GB Ripjaws DDR4 2666MHz CL18 1.2V Single Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-08-03 020928.png
    33,3 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarınızı sıfırladıktan sonra ilk açışınızda normal o değerler. Bir sürü güncelleme kuruluyor. Hatalar gideriliyor. Koskoca işletim sistemi kuruluyor yahu. 2-3 saat sonra düzelir. İşlemcinin gücünü kısmayın, süreci uzatırsınız.

Hocam 2 gün oldu 2 gündür böyle.Internete baktığımda anakart çatlamış olabilir vs. yazanlar var. Anakartım çatlamış olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…