MSI GF65 Thin kaç sene idare eder?

Despott

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba. MSI GF65 Thin (RTX2060) beni kaç sene idare eder tahmini?

Kullanımınıza bağlı olarak değişebilir fakat tahminimce en az 5 yıl kadar götürür.

İdare etmekten kastınız oyunları en düşük ayarlarda da olsa tüm oyunları açsın ise; tahminimce kılçıksız 5 sene idare eder.

Bu model için inceleme yazımı bırakayım. Aklınıza takılan bir soru olursa sorabilirsiniz.

Genelde ilk bilgisayar hep ''ömürlük olsun'' mantığında alınır ama 5-6 yıla yenisini aramaya başlarsınız yeni oyunlar geldikçe.

Vallahi piyasada ne kadar iyi oyun varsa hepsini deneyeceğim ilk bilgisayarımı alıyorum çok heyecanlıyım.
8 GB RAM takviyesiyle şu anda piyasada bulunan oyunlarda oynatmayacağı oyun yok. Önümüzdeki 5 sene de böyle gözüküyor. İnşallah hayırlısı olur. Şimdiden hayırlı olsun.

Vallahi piyasada ne kadar iyi oyun varsa hepsini deneyeceğim ilk bilgisayarımı alıyorum çok heyecanlıyım.
Aynı durumu ben de yaşadım. Bilgisayarımın geldiği hafta neredeyse 4-5 oyun indirdim fakat şu an 1 oyun var içerisinde Oyunları sevmekle alakalı tamamen bu durum, gerçekten bir oyun aşığıysan o laptop ile uzun yıllar oyun oynarsın.. İyi oyunlar dilerim.

Kendimi gördüm bu mesajda İlk 1 ay 5-10 tane oyun yüklemiştim. Şu anda içerisinde sadece CS:GO ve PES 2020 bulunuyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…