MSI GF65 Thin vs Acer Nitro 5

Bütçe
10000
Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Bilişim Uzmanı, Network Admin
Merhaba arkadaşlar bu iki cihaz arasında kaldım. Monster alacaktım ancak vazgeçtim, sizce hangisi? Nedeni nedir?

Şöyle bir konu gördüm belki yardımcı olabilir ...

Merhaba arkadaşlar bu iki cihaz arasında kaldım. Monster alacaktım ancak vazgeçtim, sizce hangisi? Nedeni nedir?

MSI Thin serisi fazla ısınıyor hocam Acer almanızı öneririm soğutması daha başarılı thin'e göre.

İkisi arasından Acer'i seçerdim ben. MSI'ın gf serisi pek iyi değil diye biliyorum. Hatta GF63 modelinde tek fan var Allah'tan bu gf 65. ısınma sorunu yaşayabilirsiniz.
imkanınız varsa buna bakın. Geçen hafta 10.5 kya inmişti ancak şu an indirim yok maalesef. Sık sık da laptop almıyorsanız bütçe arttırıp bunu almanız daha iyi olacaktır:MSI Alpha 15 A4DEK-018XTR AMD Ryzen 7-4800H 8 GB RAM 512 GB SSD 6 GB RX 5600M Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri

AMD ekran kartı modellerinde RX 5500M bir örnekti FPS kaybı oluyor diye görmüştüm biraz ön yargım var açıkçası ama bütçemi de aşıyor.

Bu varken ikisine de bakmam.

Güzel ama geç teslimat olacak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı