Lasvicuos Centipat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2021 #1 Arkadaşlar laptopu yeni aldım fakat renkler çok soluk gözüküyor MSI true color programını da bir türlü kuramadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar laptopu yeni aldım fakat renkler çok soluk gözüküyor MSI true color programını da bir türlü kuramadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
trianglexxx Hectopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 244 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #2 bu sorunu nasıl çözdünüz benim yeni aldığım bilgisayarda ben de aynı sorunu yaşıyorum. Bir türlü çözemedim
bu sorunu nasıl çözdünüz benim yeni aldığım bilgisayarda ben de aynı sorunu yaşıyorum. Bir türlü çözemedim
Lasvicuos Centipat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #3 trianglexxx dedi: bu sorunu nasıl çözdünüz benim yeni aldığım bilgisayarda ben de aynı sorunu yaşıyorum. Bir türlü çözemedim Genişletmek için tıkla... Intel grafik ayarlarına girip özelleştirebilirsiniz.
trianglexxx dedi: bu sorunu nasıl çözdünüz benim yeni aldığım bilgisayarda ben de aynı sorunu yaşıyorum. Bir türlü çözemedim Genişletmek için tıkla... Intel grafik ayarlarına girip özelleştirebilirsiniz.
trianglexxx Hectopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 244 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #4 Lasvicuos dedi: Intel grafik ayarlarına girip özelleştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... bende acer bilgisayar var ikinci ekran kartı intel değil amd . valla hiç anlamadım bu ne biçim şey ya
Lasvicuos dedi: Intel grafik ayarlarına girip özelleştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... bende acer bilgisayar var ikinci ekran kartı intel değil amd . valla hiç anlamadım bu ne biçim şey ya
Lasvicuos Centipat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #5 trianglexxx dedi: bende acer bilgisayar var ikinci ekran kartı intel değil amd . valla hiç anlamadım bu ne biçim şey ya Genişletmek için tıkla... Acerden anlamıyorum dostum maalesef.
trianglexxx dedi: bende acer bilgisayar var ikinci ekran kartı intel değil amd . valla hiç anlamadım bu ne biçim şey ya Genişletmek için tıkla... Acerden anlamıyorum dostum maalesef.