MSI GF75 mi Monster Tulpar T5 V19.2.1 mi?

likeriver

Femtopat
Bilgisayar alacağım. MSI ve Monster arasında kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim. :) Modelleri aşağıya linkliyorum.

Monster'ın ekran kartı daha iyi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Şöyle bir test buldum GTX 1650 Ti yok ama 1650'ye yaklaşık 10FPS ekleyin. Oyunda Monster daha performanslı olur bence. Ama size de bağlı illa MSI almak istiyorum derseniz onu da alabilirisniz ikisi de sizi üzmez bence.

Kalite farkından dolayı ben MSI diyorum. Kasa kalitesi vs çok daha uzun ömürlü Monsterlar maalesef çok sorunlu cihazlar.
Teşekkür ederim cevabınız için :)
Monster'ın ekran kartı daha iyi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Şöyle bir test buldum GTX 1650 Ti yok ama 1650'ye yaklaşık 10FPS ekleyin. Oyunda Monster daha performanslı olur bence. Ama size de bağlı illa MSI almak istiyorum derseniz onu da alabilirisniz ikisi de sizi üzmez bence.

Teşekkürler cevabınız için :)

Bir tarafta rtx2060 diğer tarafta gtx1650ti. Bu iki ekran kartı kıyas kabul etmez. İsterse Monster aldığım gün menteşe kırılsın bir şekilde yaptırır paşa paşa rtx2060 ın tadını çıkarırım. Bana oyunlarda yüksek FPS vermeyen cihazın kasası 20 yıl çizilmese ne olur...

Bir tarafta rtx2060 diğer tarafta gtx1650ti. Bu iki ekran kartı kıyas kabul etmez. İsterse Monster aldığım gün menteşe kırılsın bir şekilde yaptırır paşa paşa rtx2060 ın tadını çıkarırım. Bana oyunlarda yüksek FPS vermeyen cihazın kasası 20 yıl çizilmese ne olur...
Bu kadar para verdiğiniz bir cihazın sorun çıkartması sizin için önemli değilse ilginç...

Bu kadar para verdiğiniz bir cihazın sorun çıkartması sizin için önemli değilse ilginç...
İlla sorunlu çıkacak diye bir şey yok sonuçta hocam. Rtx2060 nereye gtx1650ti nereye. 3 yıl sonra rtx2060 lar hala yüksek fps değerleri verirken gtx1650ti ile low ayarlarda 30fps görmeye çalışmak sizin için mantıklı olansa ilginç...
Ayrıca Tulpar t5 v1.1 kullandım 4-5 yıl, en ufak ne kasa ne donanım hiçbir sorun yaşamadım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı