MSI GG Force GC20 Ön Analog Sorunu

Bungic

Hectopat
Daha fazla  
Haziran gibi MSI'n kablolu gamepadini aldım. İlk başlarda sorun yoktu ama 2 3 ay sonra sol analogu ileri ittirirken takılmalar meydana geliyor. Örneğin, AC'de ileri doğru yürürken karakter gitmiyor ya da 10 gidecekken 1 gidiyor. Çözümü var mıdır, garantiye götürsem ne olur?

Not: Su teması ya da onun gibi olaylar yaşanmadı.

Selam, ayni sorun bendede var nasıl bi yol izledin hangi sonuca vardın beni bilgilendirip yardımcı olabilirmisin? teşekkurler

Haziran gibi MSI'n kablolu gamepadini aldım. İlk başlarda sorun yoktu ama 2 3 ay sonra sol analogu ileri ittirirken takılmalar meydana geliyor. Örneğin, AC'de ileri doğru yürürken karakter gitmiyor ya da 10 gidecekken 1 gidiyor. Çözümü var mıdır, garantiye götürsem ne olur?

Not: Su teması ya da onun gibi olaylar yaşanmadı.

Son düzenleme:
bende aynı sorunu yaşıyorum. denetim masasından controller ayarlarını kendim manuel yaptığımda düzeliyor. fakat anlamsız bir şekilde sonra tekrardan sorun devam ediyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı