Msı Gg Force Gc30 V2 Kablosuz Beyaz Gamepad en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
En ucuz MSI Force GC30 V2 Beyaz Kablosuz PC/Android Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Force GC30 V2 Beyaz Kablosuz PC/Android Oyun Kolu özelliklerini incele, 1.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
6 ayın en ucuz fiyatı Xbox'a para yetişmiyorsa zannımca alınır. Firma hakkında bilgim yok.
Hocam eğer Xbox'ta kullanmayacaksanız bu daha iyi seçenek. Bataryası olduğu için pil masrafı yok. Xbox Gamepad'teki pil olayı güzel ama çok param varsa güzel. Xbox Gamepad'ini de deneyim ettim geçmişte 9.nesil olanın D-pad hariç bu Gamepad'e pek artısı yok. Trigger titreşimi olayı var Forza'da (Microsoft Store versiyonu) onu bile destekliyor Cyclon'e Pro. Cyclone Pro'nun arkasında da 2 tuş var mobil uygulamadan halihazırda var olan tuşları atayabildiğiniz örneğin ben RB ve LB tuşlarına erişimin kolay olması için bu arka tuşlara atadım. Bu arada Bluetooth ile bağlarsanız direkt Xbox kontrolcüsü olarak tanıyor PC.
MSI kalitesi zaten yüksek bir kalite olmadığından muhtemelen haklısınızdır. MSI düşük bütçeye göre ürünler de çıkarıyor örnek MSI Ventus serisi. Genelde fiyatına değecek ürünleri yok indirimler hariç.