VisibleS Hectopat Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 16 2 Temmuz 2019 #1 Şu an için GC30'u düşünüyorum ama yine de bir sorayım dedim. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Temmuz 2019
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.480 Çözümler 775 2 Temmuz 2019 #2 XBOX One varken diğerlerinin esamesi bile okunmaz diyorum.
VisibleS Hectopat Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 16 2 Temmuz 2019 #3 reptile dedi: XBOX One varken diğerlerinin esamesi bile okunmaz diyorum. Genişletmek için tıkla... ama baktığım kadarıyla GC30 daha hafif, ama basış hissiyatını falan hangisinin daha iyi bilmiyorum
reptile dedi: XBOX One varken diğerlerinin esamesi bile okunmaz diyorum. Genişletmek için tıkla... ama baktığım kadarıyla GC30 daha hafif, ama basış hissiyatını falan hangisinin daha iyi bilmiyorum
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.480 Çözümler 775 2 Temmuz 2019 #4 Hafif olması bir şey ifade etmiyor maalesef. Özellik ve ergonomik olarak kesinlikle XBOX One tercih edilmeli. Yanlış görmediysem birbirine yakın fiyatlara satılıyor. Tercihiniz XBOX One'dan yana olmalı.
Hafif olması bir şey ifade etmiyor maalesef. Özellik ve ergonomik olarak kesinlikle XBOX One tercih edilmeli. Yanlış görmediysem birbirine yakın fiyatlara satılıyor. Tercihiniz XBOX One'dan yana olmalı.
VisibleS Hectopat Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 16 2 Temmuz 2019 #5 reptile dedi: Hafif olması bir şey ifade etmiyor maalesef. Özellik ve ergonomik olarak kesinlikle XBOX One tercih edilmeli. Yanlış görmediysem birbirine yakın fiyatlara satılıyor. Tercihiniz XBOX One'dan yana olmalı. Genişletmek için tıkla... tavsiyeniz için teşekkür ederim
reptile dedi: Hafif olması bir şey ifade etmiyor maalesef. Özellik ve ergonomik olarak kesinlikle XBOX One tercih edilmeli. Yanlış görmediysem birbirine yakın fiyatlara satılıyor. Tercihiniz XBOX One'dan yana olmalı. Genişletmek için tıkla... tavsiyeniz için teşekkür ederim