MSI GH50 vs. HyperX Cloud II

Nonam

Hectopat
Daha fazla  
MSI GH50 ve HyperX Cloud 2 arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz? Her türlü oyun oynarım.

MSI GH50 ve HyperX Cloud 2 arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz? Her türlü oyun oynarım.

MSI GH50'nin hassasiyeti ve mikrofonu daha iyi, kablosuda daha uzun ek olarak RGB var. Cloud II ise sürücü çapı ve frekans aralığı daha geniş, neredeyse 2 kat daha fazla empedansa sahip ve Cloud II'den harici ses kartı çıkıyor, ek olarak yedek pedleride var.

Ben olsam Cloud II alırdım.

1000 1200 diyebilirim.

kulaklığa bu kadar fazla bir yatırım yapmak bana biraz saçma geliyor. 300-400 tl arası mantıklı. diğer ekipmanlar için de dahil bu. mesela taneleri 400tlden satılan klavye mouse kulaklık mousepad falan alabilirsin. yada geri kalan parayı başka şeyler için harcayabilirsin. tabi karar sana kalmış. çünkü hyperx ve msi a göre ucuz olup yine neredeyse aynı kalitede satılan bir sürü kulaklık var.

Kankam kablolu tercih edeceğim dipses gecikme vs. istemiyorum.
Dipses ve gecikme gibi sorunlar olmaz, merak etmeyin. Yine de istemezseniz bunu öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…