MSI Ghost 2PC-078TR vs GS60-2PL-072TR

csimsek

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. MSI GS60 almayı düşünüyorum. Youtubedaki incelemenizi izledim hoşuma gitti, vatandan baktım beğendim ancak bir farka gözüm çarptı.
Sizin tanıtımını yaptığınız modeli MSI Ghost 2PC-078TR.
Vatan'da satılan model ise GS60-2PL-072TR.
MSI GS60 GHOST CORE İ7 4710HQ 2.5GHZ-8GB-128SSD+1TB-15.6''-2GB-W8.1 - Vatan Bilgisayar

Biraz araştırdım 2PC modeli daha iyi. Ama aralarında 600-700 TL civarı fiyat farkı var.
Vatan'dan bu ürünü alırsam, sizin incelemenizdeki FPS değerlerinde ne kadar oynama olur. Yani 2PC modelinden ne kadar aşağıda bu ürün? Ayrıca genel performans olarak çok şey kaybedermiyim 2PL alırsam.

Bir de N11.com da bu ürüne rastladım.
Msi Ghost Gs60 2pc-078tr 31510894 - n11.com
Hardavat.com bildiğim kadarıyla ilk bir ay içinde herhangi bir sebepten ötürü iade edilen ürünleri satıyor. Hardavat ürünleri hakkında bilginiz varmı? Bu ürünü alırsam sorun yaşarmıyım?

n11 deki ürün güzelmiş sahi fiyat performansı hoşuma gitti sürücüsü yoktu galiba birde bu model var
www.istanbulbilisim.com.tr: MSI GS60 2PL-049TR Notebook En Ucuz Fiyatı fiyat olarak bu da güzel
ama gtx850 ekran kartı var bir yandanda ssd yok keşke o fiyattan vatandaki çok pahalı geldi benimde hoşuma gitti
başka bir tane msi almayı bana düşündürdü gerçekten

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı