MSI GK20 259TL

Ne diyorsun hocam 7 ayda bir klavye nasıl bu hale gelir ben Microsoft'un ofis klavyesini kullanıyorum 10 senedir 2-3 sene önce tuşlar silinmeye başladı eğer 7 ayda böyle olacaksa iptal edeyim siparişi.

Benden kaynaklı mı bilmiyorum ama daha sağlam bir şey al iptal et bence.

@Emre3322 @Nevzat Özkan

Bende Logitech G103 var kaç yıl oldu bilmiyorum 5 - 6 yıl olabilir 1 tane tuşu silinmedi. Bence başka model bakın daha iyi olur.

Ne diyorsun hocam 7 ayda bir klavye nasıl bu hale gelir ben Microsoft'un ofis klavyesini kullanıyorum 10 senedir 2-3 sene önce tuşlar silinmeye başladı eğer 7 ayda böyle olacaksa iptal edeyim siparişi.
Bütçeni biraz artırabilirsen bunu almanı öneririm. Mekanik ve bu bütçede en iyisi. Tek kötü yanı Türkçe karakterler olmaması.

Ben İtopya'dan almıştım 9ay önce kolay kolay renk atıcağını sanmam hocam bende sorun yok klavyeyi kolonyayla silen birisiyim çıksa simdiye kadar çıkardı biraz LED seviyesi düşük biraz da tuşlar sert ama kaliteli bence alnır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…