MSI GK50 TKL Low Profile 1099TL'ye alınır mı?

Tuş yüksekliği önemli bir etken burada. Bu yüzden bilek desteği kullanılıyor çoğu adam akıllı klavyede. Tuşlar yüksek ise uzun kullanımlarda bilekte ağrı yaşanması çok normal.
Bilek ağrısı benim için bir etken değil bu söylediklerimde. Blackwidow 2016 kullandım bir süre ondan önce SS 6GV2 bu klavyelerde de bilek desteği yoktu G915te de. Yazım rahatlığı olarak daha kolay ve rahat olduğunu düşünüyorum low profile tuşların.

Kailh için birisi çift tık sorunuyla bilinir demiş fakat Reddit'te bayağı bir araştırdım benim de aklımda GK50 var uzun zamandır Kailh white için 1 tane bile double Click'le alakalı konu yok Reddit'te 1.2m üyesi olan gruptan inceledim zaten olsaydı öyle bir problem çoktan çıkardı ortaya.
Benim aklımı kurcalayan tek şey birazcık sesli olması klavyenin onun dışında Low profile fırçalı metal tasarım çok güzel RGB kontrolü var Click sesi olmasaydı şimdiye çoktan almıştım ama alternatif bulamıyorum Logitech G915 dışında o da 3000-4000 TL mecbur 1000 TL civarına bunu alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…