Krantee Hectopat Katılım 7 Ocak 2020 Mesajlar 599 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2020 #1 Arkadaşlar aslında aklımda corsair k68 red led olsa da fiyatı pek inmedigi için aklım MSI GK 60a kaydı sizin tavsiyeleriniz nelerdir?
Arkadaşlar aslında aklımda corsair k68 red led olsa da fiyatı pek inmedigi için aklım MSI GK 60a kaydı sizin tavsiyeleriniz nelerdir?
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.897 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 26 Şubat 2020 #2 Şu an İtopya'ya 399 TL ve bence alınır.
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.321 Çözümler 98 26 Şubat 2020 #3 W, A, S, D tuşlarındaki kaplama çok çabuk çıkıyor. Onun dışında güzel klavye.
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 26 Şubat 2020 #4 Nedense bu klavye İtopya'da haftalarca indirimde. Hala daha öyle. Neden acaba?
Krantee Hectopat Katılım 7 Ocak 2020 Mesajlar 599 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2020 #5 Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Nedense bu klavye İtopya'da haftalarca indirimde. Hala daha öyle. Neden acaba? Genişletmek için tıkla... Açıkçası ben de merak ediyorum. Uzun süredir indirimde, ben Corsair k68 red led beklesem de bir türlü 400 bandına inmedi GK60 da fena durmuyor ama içime de tam sindi diyemem çünkü fazla incelemesini de görmedim
Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Nedense bu klavye İtopya'da haftalarca indirimde. Hala daha öyle. Neden acaba? Genişletmek için tıkla... Açıkçası ben de merak ediyorum. Uzun süredir indirimde, ben Corsair k68 red led beklesem de bir türlü 400 bandına inmedi GK60 da fena durmuyor ama içime de tam sindi diyemem çünkü fazla incelemesini de görmedim
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.897 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 26 Şubat 2020 #6 CillianMurphy dedi: W, A, S, D tuşlarındaki kaplama çok çabuk çıkıyor. Onun dışında güzel klavye. Genişletmek için tıkla... İçinden normal kapaklar çıkıyor diye biliyorum çok büyük bir problem olmaz diye düşünüyorum.
CillianMurphy dedi: W, A, S, D tuşlarındaki kaplama çok çabuk çıkıyor. Onun dışında güzel klavye. Genişletmek için tıkla... İçinden normal kapaklar çıkıyor diye biliyorum çok büyük bir problem olmaz diye düşünüyorum.
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.321 Çözümler 98 26 Şubat 2020 #7 Sylveon dedi: İçinden normal kapaklar çıkıyor diye biliyorum çok büyük bir problem olmaz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Kutu içeriğini bilmiyorum. Ama o kaplamalar çok dandik. GK80'de de bu problem mevcut.
Sylveon dedi: İçinden normal kapaklar çıkıyor diye biliyorum çok büyük bir problem olmaz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Kutu içeriğini bilmiyorum. Ama o kaplamalar çok dandik. GK80'de de bu problem mevcut.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.897 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 26 Şubat 2020 #8 CillianMurphy dedi: Kutu içeriğini bilmiyorum. Ama o kaplamalar çok dandik. GK80'de de bu problem mevcut. Genişletmek için tıkla... İçinden çıkıyor Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
CillianMurphy dedi: Kutu içeriğini bilmiyorum. Ama o kaplamalar çok dandik. GK80'de de bu problem mevcut. Genişletmek için tıkla... İçinden çıkıyor Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et