MSI GL62 6QD-079XTR Alınır mı?

Mustafa-NamoR

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Dizüstü bilgisayar almayı düşünüyorum ve 1 haftadır araştırma yapıyorum. Alacağım bilgisayarı oyun, eğlence amaçlı kullanacağım. Bütçem max 3000 TL. Technopat'ın Mayıs ayı tavsiyesinde MSI GL62 6QD-079XTR bu bilgisayarı gördüm ve hoşuma gitti. Bu modelden önce MSI'ın GE72 2QL-242TR modeline karar vermiştim ve vatan bilgisayarda 2999 TL idi. Bugün almaya gittiğimde Vatan Bilgisayar'ın tamamında tükentiğini bana söylediler. Hüsran şekilde evime geldim ve MSI GL62 6QD-079XTR bu modele kararımı vereyim mi diye düşünmeye başladım. Ne diyorsunuz arkadaşlar Intel i5 6300HQ işlemci hakkındaki düşünceleriniz neler, i7'den farkı ne olabilir? Bu modeli hangi siteden alabilirim? @Recep Baltaş Abi incelemelerini gördüm bu model için ve çok başarılı inceleme olmuş. Siz bu modeli nereden (hangi mağaza veya siteden) aldınız öğrenme şansım var mıdır? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı