MSI GL62 6QD-079XTR önerir misiniz?

harunaydinn

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
öğreni
Öncelikler herkese merhabalar, iyi forumlar arkadaşlar.
Ben yakın dönemde giriş seviyesi bir oyun bilgisayarı almayı düşünüyorum. Üniversite öğrencisiyim ve bütçem 2.800-3.000 TL arası. İnternetten ve Technopat ekibinin yaptığı araştırmalardan yola çıkarak MSI GL62 6QD-079XTR modelini belirledim. Farklı sitelerde satış fiyatları benim bütçe aralığımla uyuşuyor. Ürünü alıp SSD ekleyerek kullanmayı düşünüyorum.

Sistem özellikleri;
İşlemci Tipi:Intel Core i5
İşlemci:i5-6300HQ 2.3/3.2GHz 6Mb
Ram:8GB DDR4
Harddisk:1TB 7200Rpm
Ekran Kartı:nVidia GTX950M 2GB
[TBODY] [/TBODY]
Uygun fiyat aralığında farklı marka/model öneriniz var mı?
Bu ürünü alırsam bundan sonra 2-3 yıl çıkacak oyunları akıcı olarak oynayabilir miyim?
Son olarak almamı tavsiye eder misiniz?

Hocam ddr3 işlemci var önerdiğiniz üründe. MSİ dd4 işlemci sunuyor. Kendim kullanmadım ama Monster PClerde anakart problemi sık yaşanıyormuş diye okudum biçok yerde.

Ben msi gl62 6qd 078xtr almayi dusunuyorum. Sanirim tek farki islemci. Benim dedigimde i7 6700hq var

Evet arkadaşım i7 işlemci sunan versiyonu fakat oyun içi +etkisi 4-5 fps üstüne çıkmaz deniliyor. Bu sebeple arada 200-300 lira fark ödemek gereksiz diye düşünüyorum.

Fikirleriniz için teşekkürler,iyi akşamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…