MSI GL62 QD İçin SSD Önerisi

Daha fazla  
Arkadaşlar MSI GL62 QD model bilgisayara hangi SSD'ler takılabilir? Almayı düşündüğüm SSD 240/256 GB fakat uyuşmazlık vs bir durum olur mu öğrenmek istiyorum. Bilgisayarın siparişi bu gün verilecek, dolayısıyla kısa sürede karar vermeliyim. Kafamdaki SSD şu:
Uyumlu olur mu?

Bilgisayarın SSD portu ile ilgili şöyle bir şey gördüm, SSD önerilerinizi bekliyorum:
upload_2016-5-5_16-34-9.png

Son düzenleyen: Moderatör:
standartları söylemişlerdi ama ben de emin olamadım bulamadım bi ssd umarım yanıtlarlar hatta öneride bulunurlar çok iyi olur

Samsung Evo 850 M.2 SSD serisine bak. Hem okuma ve yazma hızları yüksek hem de güncel teknolojileri barındırıyorlar. Ayrıca garanti süreleri de 5 ve 10 yıl olarak değişiyor.

Arkadaşlar MSI GL62 QD model bilgisayara hangi SSD'ler takılabilir? Almayı düşündüğüm SSD 240/256 GB fakat uyuşmazlık vs bir durum olur mu öğrenmek istiyorum. Bilgisayarın siparişi bu gün verilecek, dolayısıyla kısa sürede karar vermeliyim. Kafamdaki SSD şu:
Uyumlu olur mu?

Bilgisayarın SSD portu ile ilgili şöyle bir şey gördüm, SSD önerilerinizi bekliyorum: Eki Görüntüle 158926
Bu ürüne bakabilirsiniz hocam. Başka yerlerde fiyat biraz daha düşük olabilir.

Bütçe sınırım 260 TL. Sandisk z400s takılabilir mi o da m2sata 2.5" bilgilendirebilirseniz sevinirim uyumsuzluk vs. bir şey olmasın istiyorum.
Bilgisayarın M. 2 slotu var gördüğüm kadarıyla ve hangi marka takarsan tak bir uyumsuzluk yaşayacağını sanmıyorum. Ama sana tavsiyem Samsung' dan şaşma. 50 TL daha fazla ver iyisini al. Bende MSI laptoba aynı serinin Msata olanını aldım. Bilgisayar 15 saniyede açılıyor ve çok stabil çalışıyor.En son olarak şunu belirteyim linkteki Sandisk SSD M. 2 destekli ve 2. 5 inch SATA kutusuna koyulmuş yani harddiski çıkaracaksan onu takabilirsin. Buna gerek yok zaten bilgisayarında ayrıca m. 2 slotu olduğundan dolayı harddisk + M. 2 SSD kullanabilirsin.
Samsung MZ-N5E250BW 850 EVO M.2 250GB SSD 540Mb/500Mb | sanalmarketim

Son düzenleme:
Bilgisayarın M. 2 slotu var gördüğüm kadarıyla ve hangi marka takarsan tak bir uyumsuzluk yaşayacağını sanmıyorum. Ama sana tavsiyem Samsung' dan şaşma. 50 TL daha fazla ver iyisini al. Bende MSI laptoba aynı serinin Msata olanını aldım. Bilgisayar 15 saniyede açılıyor ve çok stabil çalışıyor.En son olarak şunu belirteyim linkteki Sandisk SSD M. 2 destekli ve 2. 5 inch SATA kutusuna koyulmuş yani harddiski çıkaracaksan onu takabilirsin. Buna gerek yok zaten bilgisayarında ayrıca m. 2 slotu olduğundan dolayı harddisk + M. 2 SSD kullanabilirsin.
Samsung MZ-N5E250BW 850 EVO M.2 250GB SSD 540Mb/500Mb | sanalmarketim

çok teşekkür ederim

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı