MSI GL62 VS MONSTER ABRA A5

Merhaba
Msi bu modeli tek fanlı işlemciside monstera göre düşük
Monster Skylake farkı , çift fan / gömülü pil kafamı karıştırdı
Ben genelde pil çıkarıp oynarım ısınmayı engellemesi için.Monster pek güvenim yok
2sindede genelde çoğu özellikleri aynı fakat monster ekran kartı ddr5 / msi ddr3
Şahsen monster diyesim geliyor fakat tek soru işareti monster sattıklarının arkasında dururlarmı servis nasıldır şuan bi inceleme yok biraz daha bekleyip düzgün karar almalısın monsterdan çok şikayetler var.
X550jx xx171d fhd takıntın yoksa bunu öneririm varsa msi alıp kafan rahat olur

Merhaba
Msi bu modeli tek fanlı işlemciside monstera göre düşük
Monster Skylake farkı , çift fan / gömülü pil kafamı karıştırdı
Ben genelde pil çıkarıp oynarım ısınmayı engellemesi için.Monster pek güvenim yok
2sindede genelde çoğu özellikleri aynı fakat monster ekran kartı ddr5 / msi ddr3
Şahsen monster diyesim geliyor fakat tek soru işareti monster sattıklarının arkasında dururlarmı servis nasıldır şuan bi inceleme yok biraz daha bekleyip düzgün karar almalısın monsterdan çok şikayetler var.
X550jx xx171d fhd takıntın yoksa bunu öneririm varsa msi alıp kafan rahat olur
Fhd takıntım yok dediğiniz model nasıldır ?

MONSTER

Abra A5 V6.1 15.6" Oyun Bilgisayarı bu monsterın aynı modelin SSD li olanı bunu al.

Hocam SSDli olan sadece 200 TL fark ile geliyor. 240 GB lık SSD takıyorlar. Sizce bu farkı vermeye değer mi?

Bir de Monster ürünlerde 0 ölü piksel garantisi varmış. Yani çok küçük ihtimal de olsa ölü pikselli ürün gelirse kaç tane ölü piksel olduğuna bakmadan değişim yapıyorlarmış. Bu diğer markalarda 5-6 pikselden sonra oluyor diye duydum. Doğru mudur?

Ayrıca bir arkadaşım Monster in Türk markası olduğunu söyledi çok şaşırmıştım bunu öğrendiğimde. Hatta model isimlerini de Türk mitolojisindeki yaratıklardan esinleniyorlarmış. Tulpar, Semruk gibi

Mon
Hocam SSDli olan sadece 200 TL fark ile geliyor. 240 GB lık SSD takıyorlar. Sizce bu farkı vermeye değer mi?

Bir de Monster ürünlerde 0 ölü piksel garantisi varmış. Yani çok küçük ihtimal de olsa ölü pikselli ürün gelirse kaç tane ölü piksel olduğuna bakmadan değişim yapıyorlarmış. Bu diğer markalarda 5-6 pikselden sonra oluyor diye duydum. Doğru mudur?

Ayrıca bir arkadaşım Monster in Türk markası olduğunu söyledi çok şaşırmıştım bunu öğrendiğimde. Hatta model isimlerini de Türk mitolojisindeki yaratıklardan esinleniyorlarmış. Tulpar, Semruk gibi

Monster Türk maskasıdır Merkezi Ankarada Monster Dünyanın en gelişmiş laptoplarını üreten bir firma aksi idda edilemez hemen arkasından MSI onunda arkasından ASUS gelir laptop da bu boyle masaüstü pc lerde ise Asus en iyisi arkasından msı onunda arkasından gigabayt geliyor ayrıca Monster servisiyle kıyaslayabileceğimiz en kaliteli ve hızlı servis Apple servisidir. Yani o kadar guzel SSD ye gelince muhakkak hangi marka,model olursa olsun SSD li olanı tercih etmemen söz konusu bile olmasın.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı