MSI GL62M 7RD RAM Ekleme

M.Esat

Megapat
Daha fazla  
2-3 hafta sonra RAM eklemek istiyorum.

RAM'i kendim takabiliyor muyum?

Bunun için: MSI Türkiye buradaki info-tr@msi.com ' mesaj attım ve böyle cevap aldım;

"Merhaba,
MSI dizüstü bilgisayarlarda yapılacak bellek ve disk güncellemeleri alt taraftaki etiket yırtılsa dahi garanti dışı kalmamaktadır. Ancak bu upgrage işlemi esnasında yanlış/uyumsuz parça kullanılması veya montaj esnasında cihaza fiziksel bir hasar gelmesi durumunda ürünün garanti dışı kalacağını hatırlatmak isteriz.

İyi günler "

Sizce kendim açsam bir sorun olur mu ?

Dosya Ekleri

• mem.PNG
    mem.PNG
    10,8 KB · Görüntüleme: 222
  • spd.PNG
    spd.PNG
    12 KB · Görüntüleme: 300
Son düzenleyen: Moderatör:
İzledigim videolarda vidanin ustunde garanti etiketi var. Onu deldigimizde garanti disi kalmayacak mi yahu?
Dipnot: Arkadasin bahsettigi modelde var mi bilmiyorum fakat GP62VR modelinde rastlamıştım.

Screenshot_5.png

Bende bilgi@servispoint.com mail attım gelen cevap bu, aklıma tek takılan garanti etiketi yırtılırsa ne olacak.

Merhaba,

MSI olarak, kullanıcıların RAM / SSD / HDD terfilerini kendilerinin yapmasını önermemekteyiz. Fakat kullanıcılar yine de RAM / SSD / HDD terfilerini kendileri yapmak isterlerse, cihazın alt kapağının açılması cihazı garanti dışı bırakmayacaktır.

MSI garanti politikaları gereği aşağıdaki durumlarda MSI garanti içi onarım talebini red etme hakkını saklı tutar.

1. MSI’a ait olmayan hiçbir parça MSI garantisi altında değildir.
2. İşlem esnasında cihaza herhangi bir zarar verilmesi (Donanım ve/veya Yazılım olarak) durumunda ve/veya terfi yapılan parçanın oluşturabileceği sorun ve şikayetler kapsamında, MSI garantisi geçerli olmayacaktır.

Yukarıdaki maddelerden herhangi biri söz konusuysa, kullanıcılar cihazını ücret ödeyerek tamir ettireceklerdir.

Bilginizi rica ederiz,
Saygılarımızla,

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı