MSI GL62M 7REX Nasıldır?

OguzhaanKose

Hectopat
Daha fazla  
MSI GL62M 7REX-1896US 15.6" Full HD Thin and Light Gaming Laptop Computer Quad Core i7-7700HQ, GeForce GTX 1050Ti 4G Graphics, 8GB DRAM, 128GB SSD + 1TB Hard Drive

Özellikli bilgisayarı aldım, yorum ve görüşleriniz nelerdir acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Amerika'dan 970$ a aldım ben. 1 yıl dünya çapında garantisi var diyordu ama emin olamadım acaba ram takviyesi yaparsam garantisi bozlulur mu diye düşünüyorum.
Teşekkürler.

Sizin bios sürümünüz eski tip mi yeni nesil arayüzlü olan mı? Benim aldığım laptop eski nesil bios a sahip acaba değiştirilebilir bir olay mı? Teşekkürler.

Sizin bios sürümünüz eski tip mi yeni nesil arayüzlü olan mı? Benim aldığım laptop eski nesil bios a sahip acaba değiştirilebilir bir olay mı? Teşekkürler.

Eski tip benimki de Hocam. Modifiyeli BIOS var diyorlar ama cihazınıza uygun var midir bilmem? Bence çokta önemli değil. Sonuçta her laptobu açtığınızda BIOS’a girmiyorsunuz.

Eski tip benimki de Hocam. Modifiyeli BIOS var diyorlar ama cihazınıza uygun var midir bilmem? Bence çokta önemli değil. Sonuçta her laptobu açtığınızda BIOS’a girmiyorsunuz.
Haklısınız orasıda bir gerçek zaten sadece merak etmiştim. Teşekkürler bilgilendirme için.

Oyun oynuyorsunuz diye tahmin ediyorum, oyun değerleri nasıl. Çok ısınıyor mu? 1 tane görsel yollayabilir misiniz?
Görsel olarak şuana kadar Call of Duty Mwf 3 ü bitirdim.hiç bir ısınma ve kasma yaşamadım dışında elimde henüz oyun yok ama en kısa sürede çekim yaparım.
Teşekkürler

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı