MSI GL62M alınır mı?

Hüseyin TOSUN

Kilopat
Daha fazla  
MSI GL62M 7RD-609XTR Intel Core i5 7300HQ 8GB 1TB GTX1050 Fiyatı

Hepsiburada'da bu laptop indirimde gözüküyor, bazı çekincelerim var. Freedos olması ve garantisi gibi. İlk defa gamebook alacağım. Tavsiye eder misiniz? Okul ve oyun için kullanacağım. GTA 5 very high ayarlarda 40 FPS üstü almak mümkün mü bu laptop ile?

Bir de aslında vatanda GP62'ye bakıyordum ama GTX 950M ile birlikte high ayarlarda 30 FPS bile zor alıyor.

MSI GP62 LEOPARD PRO CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-8GB-1TB HDD-15.6''-GTX950M 2GB-W10

Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz? Daha yüksek performanslı GL62'yi hepsiburada'dan alıp riske girmeyi mi yoksa Vatan'dan daha düşük performanslı GP62'yi almayı mı?

Eski teknolojiye neden para vereceksiniz ki? Hepsiburada kötü bir satıcı değil. O fiyat sadece hepsiburada için geçerli. GL62M modeli tercih edin derim. İşletim sistemini kendiniz kurarsınız KEY alıp etkinleştirirsiniz. Garantilik bir durumda bedavaya kargoya veriyorsunuz hepsiburadaya gidiyor oradanda servisine. Kendiniz'de götürebilirsiniz.

Son düzenleme:
GL62M bende var.Gayet memnunum gta5 testi yapmadım fakat youtubeda Gamegansta adlı kanal bütün güncel oyunlari test etmis bir bakın derim

Performans olarak GTX 050M'le GTX 1050 arasında büyük bir performans fark var. Leopard Pro'da işlemci üstünlüğü var ama sonuçta oyunu oynatan ekran kartıdır. Bu yüzden GL62M almak daha mantıklı olacaktır.

GL62M almak daha iyi olacaktır. Daha performanslı bir modeldir. Oyunlarda daha iyi performans gösterecektir.

GTX 1050 Mobile, GTX 960M-970M arasında bir performans sergiler. GTX 965M denebilir. Ben 1050'li modeli öneririm.

Ben de GL62M almayı istiyorum ama performansı tatmin edebilir mi bilemiyorum. Ekran kartının GTX1050 olması iyi ama vram'in 2gb olması kafamı karıştırıyor ancak bütçemi 5000tl civarına çıkarmadan bundan daha performanslı bir laptop alamayacağım da aşikar. Öte yandan hepsiburada'dan almak ile ilgili de çekincelerim var.

Vatan'da 4500 tl'ye GP62M modeli var. Ekran kartı ve işlemcisi tamamen aynı olmasına rağmen klavye aydınlatması ve ips ekran gibi avantajları var.

MSI GP62M LEOPARD CORE İ5 7300HQ 2.5GHZ-8GB-1TB HDD-15.6''-GTX1050 2GB-W10

Ekran kartının 4gb olması sizce çok önemli mi? Eğer öyleyse önerebileceğiniz başka bir laptop var mı?
Yoksa GL62M alsam yeterli olur mu?

GTX 1050 için 2GB Vram yeterlidir. Ben buna bir bakmanızı öneririm:
Abra A5 V9.2 15.6" Gaming Laptop
Monster'ın MSI'dan çok daha performanslı olduğu aşikar ancak Monster'a güvenemiyorum maalesef. Gaming laptop almak istediğimi söylediğimde çevremdeki çoğu kişi Monster hakkında hiç hoş olmayan yorumlar yaptılar hatta bir arkadaşım yeni Monster laptop aldığında ekran kartı bozuktu. Bu durum herkesin başına gelebilir tabii ki. Sizce Monster alırsam aradaki fiyat farkına değer mi? Kasa kalitesi ve soğutma performansı iyi midir? Aldıktan sonra en az 3-4 sene kullanmak istiyorum.

Ben de buna bakıyorum ancak bazı çekincelerim var. VRam'in 2gb olması, klavye aydınlatmasının olmaması gibi. En önemlisi ise hepsiburada'dan alırsam garantisine güvenebilir miyim bilmiyorum. Aldıktan sonra ölü piksel veya başka bir problem çıkarsa kargoylageri göndermek zorunda kalacağım. Öte yandan Vatan'dan veya başka bir teknoloji mağazasından alırsam karşımda daha çok ilgilenebilecek bir muhattap olacak. Sizce hepsiburada'ya güvenebilir miyim? Daha önce de hepsiburada'dan defalarca alışveriş yaptım ancak elektronik eşya olduğu için garanti konusunda endişeliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…